Digidexo.com

Hva Er Matol Diet?

Den Matol diett ble formulert på prinsippet om at en overbelastning av insulin i kroppen er den viktigste årsaken til vektproblemer. Insulin er overproduced av bukspyttkjertelen når en kropp bruker ofte en overdoser av mettet fett og enkle karbohydrater. Overdoser av insulin fører uregulerte pigger og krasjer i kroppens blod sukker nivå. Dette skaper en syklus av usunne matvaner.

Fase 1

Den Matol dietten består av fire "faser". I fase 1, er den opprinnelige målet å tømme kroppen for overflødig lagret fett ved alvorlig redusere forbruket av karbohydrater og helt eliminere forbruk av raffinerte karbohydrater. Frokosten består av ett måltid erstatning element. Til lunsj spiser dieter høy-protein måltid erstatninger og kosttilskudd gitt av Matol diett program, samt valg fra en bestemt, men variert, liste over grønnsaker. Til middag spiser dieter en servering av høy-protein mat, slik som lav-fett kjøtt eller sjømat, samt valg fra listen over godkjente grønnsaker. En Matol diett maten er spist som snacks. Fase 1 av dietten vil vare i lang tid det vil ta dieter å miste 80 prosent av den ønskede vekt. Den typiske mengde vekttap på Matol kosthold er 03:57 pounds per uke for en kvinne og fem på syv pounds per uke for en mann.

Fase 2

I fase 2, slår dieter fra måltidet erstatning til en servering av høykvalitets protein, i tillegg til grønnsaker. Fase 2 av dietten vil vare til dieter har oppnådd vekt-tap mål.

Fase 3

Fase 3 kan dieter å begynne å gjeninnføre sunne, utvalgte karbohydrater og fett i kostholdet ved å velge tre porsjoner til frokost. På dette punktet, en servering av høykvalitets protein er også re-introdusert til frokost.

Fase 4

I fase fire, legger dieter to porsjoner av utvalgte karbohydrater til sin middag. Fase 4 er også livslang vedlikeholdsfase, som skal formulere den vanlige kosten. Den Matol diett oppfordrer dieter å erstatte forbruket av usunne karbohydrater og fett med inntak av sunne karbohydrater og fett som en livslang spise valg.

Fordeler

Dietter som kun fokuserer på kalorirestriksjon kan føre til en reduksjon i graden av metabolisme og fører til vektøkning når dietten er fullført. Den Matol kosthold gir dieter med kosttilskudd for å sikre at muskelmasse er beholdt gjennom hele perioden av kalori begrensning. Dieter mister fett enn muskler.

Den Matol diett fokuserer på å eliminere forbruket av usunne karbohydrater og fett, og i utdanning av dieter å erstatte dem med sunne karbohydrater og fett valg at de vil fortsette med å spise som en del av langsiktige matvaner.

Den Matol kosthold, med enkle modifikasjoner, er egnet for diabetikere fordi det løser roten problemet med diabetes --- uregelmessige blodsukkernivået. De Matol dietten hevder å være nyttig for de med type 1 diabetes og kan faktisk hjelpe til reversering av type 2 diabetes.

Ulempene

Dietten krever kjøp av spesifikke Matol produkter, inkludert sukkerfrie måltid erstatninger og fire forskjellige mineraltilskudd, som kan være litt kostbart, på ca $ 11 til $ 17 per dag. Lengden av dietten, og mengden av spesifikke midol produkter som kreves for å fullføre diett, varierer avhengig av dieter vekt-tap målet.

I fase 1 og 2 av Matol diett, er karbohydratinntak sterkt begrenset. Legemet går inn i en tilstand av "ketose", som er den metabolske prosess hvor kroppen brenner lagret fett for anvendelse som energi. Det er noen bivirkninger mens kroppen er i en intens tilstand av ketose, som inkluderer dårlig ånde og frysninger. Disse symptomene er forbigående og forsvinner i fase 3 og 4 av dietten som karbohydrater og friske (ikke-hydrogenized) fett blir re-introdusert inn i dietten.