Digidexo.com

Hovne øyne Behandling

Flere ting kan føre til betennelse rundt øynene, inkludert en mangel på søvn, eller en infeksjon som rosa øye (som kan være en viral eller bakteriell konjunktivitt). Allergiske reaksjoner kan også føre til hevelse i øynene. Det finnes flere lavkost hjem rettsmidler for hovne øyne, som er verdt å prøve før du slår til over-the-counter rettsmidler.

Hot Compress

En svært varm vann komprimere påføres øyet kan hjelpe en hovent øye. Bare ta en ren vask klut, og pass på at den er helt gjennomvåt i veldig varmt vann. Lett klem ut overflødig vann, deretter legge vaske tøy over lukkede øyne. La den stå på i minst 10 minutter. Gjenta prosessen et par ganger om nødvendig.
Ikke bruk varme, fuktige komprimerer for infeksjoner som rosa øye, da dette kan tillate bakterier eller virus å formere sterkere.

Cold Compress

En kald kompress er bra for øyne som er hovne på grunn av allergi. Bare ta en ren vaske tøy, og suge den med kaldt vann. Klem ut overflødig vann. Lå vaskeklut over lukket hoven øyet i minst 10 minutter. Gjenta etter behov.

Agurk

Cool, fuktige agurk skiver kan hjelpe hovne øyne. Skjær to skiver av en agurk, og legg hver skive over en lukket øye. La den stå på i minst 15 minutter. Dette er en god behandling hvis de hovne øyne er mangel på søvn.

Teposer

Ta to kamille te poser, og sette dem inn i varmt vann i ca ett minutt. Ta teposer ut av vannet, og forsiktig klemme ut vannet av hver te-pose. Sørg for teposer er ikke for varmt. Plasser en te-pose på hver lukket øye. La dem på minst fem minutter. Kamille te poser er bra for øynene hovne av mangel på søvn.

Øyedråper og Øyedusj

Over-the-counter øyedråper og øyevask hjelp fukte øynene og lindre hovne blodårer.
Et øye vask er vanligvis et lett saltoppløsning, som krymper irritert blodkar. Disse leveres vanligvis med et øye bad, en liten plastkopp som du holder over øyet mens den er åpen.
Øyedråper varierer fra sine aktive ingredienser, som inkluderer anti-inflammatoriske legemidler, antihistaminer, aktuelle anestesimidler og så videre. En farmasøyt er best egnet til å gi råd som er bra for din situasjon.

Reseptbelagte medisiner

Hvis disse hjem og over-the-counter rettsmidler er ineffektiv, eller hvis du lider av dårlig fra hovne øyne, kan en lege foreskrive immunterapi eller reseptbelagte-styrke medisiner. For eksempel kan en person bli gitt en allergi skutt for å lindre hovne øyne og andre allergisymptomer. Noen andre eksempler er reseptbelagte aktuell antihistaminer og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som begge bidrar til hovne øyne.