Digidexo.com

Hvordan legge til Lecitin til kosthold

Lecitin er anerkjent for det er potensial for å beskytte mot hjerte-og karsykdommer, "feie" arteriene i plakk bygge opp, og i å fremme sunn hjerne og nerve funksjon.

Det finnes rikelig i mange matvarer som for eksempel blomkål, soyabønner, kikerter og andre belgfrukter, egg (eggeplomme), noen korn, fisk og andre matvarer. Denne listen er ikke komplett uten god tilgang på lecithin finnes i storfekjøtt og sau hjerne!

Lecitin kommer også i kornet, væske eller supplement form. Her er noen måter å legge lecithin til kosthold.

Hvordan legge til Lecitin til kosthold

•  Legg lecithin til kosthold ved å inkludere matvarer fra listen ovenfor. Egg er den klart enkleste måten å få de helsemessige fordelene av lecithin. Eggeplommen skal være lett tilberedt for maksimalt utbytte.

•  Vurder flytende lecithin. Flytende lecithin smaker ikke godt. Men er det mulig å legge det til frokost smoothies eller andre måltid erstatning drinker.

Legg lecithin til kosthold ved å bruke granulert form. Granulær lecithin er ikke et pulver, og det har en litt sprø konsistens og nøtteaktig smak.

(Se tips og advarsler nedenfor for mer om kornet og flytende lecithin).

Det er lett legges til:

Frokost smoothies
Havregryn
Iskrem (ja, og det er deilig)
Yoghurt
Bakevarer

Du kan legge lecithin til kosthold ved å ta kosttilskudd, men pass på at gjennomsnittlige daglige anbefalinger er for alt mellom 2 og 4 ss. Det ville ta mye av kapsler for å få dette mye!

Hint

  • Lecitin finnes naturlig i mat kilder; eller i kommersielle kosttilskudd.
  • Det er lagt til sjokolade og andre produkter som krever emulgering.
  • Det er klokt å gjøre din egen forskning før du tar soyabasert lecithin produkter på grunn av spørsmålet om genmodifisering.