Digidexo.com

Low-carb Vegetarisk mat liste

Low-carb Vegetarisk mat liste


Etter en low-carb diett, som Atkins Diet, er en populær vekttap teknikk. Disse diettene som mål å øke kaloriinntaket gjennom proteiner og redusere inntaket av karbohydrater. Uten kjøtt og animalske produkter som erstatning, er det viktig å vite hva vegetariske matvarer er en god kilde til protein.

Grønne grønnsaker

Grønne greener er pakket full av viktige næringsstoffer og er svært lav på karbohydrater og kalorier. Kale er en stor kilde til vitamin A, C og K, og brokkoli serverer en sunn del av vitamin og jern. Grønne grønnsaker er også en stor kilde til lett tilgjengelig kostfiber, avgjørende for å regulere et sunt fordøyelsessystem og opprettholde riktig insulin funksjon.

Andre Grønnsaker

Spis et utvalg av grønnsaker på en lav-carb vegetarisk kosthold hele dagen for å sikre at kroppen får alle de viktige næringsstoffene den trenger. For å legge til variasjon, spise paprika, grønne bønner, blomkål, neper og selleri. Unngå poteter og noen søte grønnsaker som gulrøtter og rødbeter.

Meieriprodukter

Meieriprodukter er en verdifull low-carb ressurs for vegetarianere. Selv om melk inneholder en liten mengde sukker, det gir også en verdifull kilde til protein og kalsium. Naturlig, usøtet yoghurt og cottage cheese er andre sunne low-carb matvarer. Mange oster inneholder litt karbohydrater, og all bearbeidet oster er best unngås.

Egg

Egg har den høyeste biologiske volumet av alle proteiner, noe som betyr at de er de mest lett fordøyd. Inneholder nesten ingen karbohydrater og protein til fett ratio på 60: 1, eggehviter tilby den reneste kilde til protein og må være et fast innslag i noen low-carb vegetarisk kosthold.

Soyabønner

Hvis du følger en vegansk diett, soyabønner sannsynlig vil være en daglig stift, og tilbyr en lav-karbo ikke dyr-avledet proteinkilde. Modne gule soyabønner og edamame soyabønner inneholder 14,3 g og 11,1 g protein per halv kopp, henholdsvis, med mindre enn 10 g karbohydrater.