Digidexo.com

Hva som forårsaker en brennende følelse i brystvevet?

Hva som forårsaker en brennende følelse i brystvevet?


Hvis en kvinne er konsekvent opplever en brennende følelse i brystene hennes, hun trenger å påpeke dette til hennes lege fordi det er mulig at følelsen er resultatet av en underliggende medisinsk problem, ifølge Wrongdiagnosis.com.

Parathesia

En brennende, prikkende, kløe eller prikkende følelse kalles parethesia og det kan være et tegn på at sensoriske nerveskader har oppstått. Parethesia oppstår uten noen åpenbar fysisk årsak.

Nerve Nedskrivning, Diabetes, Trauma, Metal Eksponering

En nervefunksjon kan resultere i en brennende eller prikking eller kanyler og nåler type følelse og kan være forårsaket av nerveklem eller trykk ble direkte påført på en nerve eller til rygg feste av den nerven. Ifølge Medicues.com, kan en brennende følelse i brystet være et tegn på at du har diabetes. Det kan også være et resultat av traumer til nerver i dette området, eller eksponering for tungmetaller.

Nevropati

Det er flere forhold som kan føre til rare sensoriske opplevelser inkludert diabetes, nevropati, multippel sklerose og diabetisk nevropati. The Mayo Clinic forklarer at nevropati betyr at noen form for skade har blitt gjort til nerver som resulterer i ulike symptomer. Skaden forstyrrer signalene mellom hjernen og andre deler av kroppen. Som et resultat, kan kroppsfunksjoner økes eller reduseres, eller rett og slett unormal.

Paget sykdom

Ifølge Mayo Clinic, er en tilstand som kalles Paget sykdom som forårsaker en brennende følelse i brystet sammen med en rekke andre symptomer som kløe, rødhet, utflod fra brystvorten, en omvendt eller flatet brystvorte, en åpenbar klump under brystvorten eller aerola (huden som omgir brystvorten) og endringer i bare ett bryst og brystvorte. Pagets sykdom er en tilstand av benet. Bein metabolisme endres og gamle bein ikke blir resirkulert til nye bein så raskt som det en gang var. Resultatet av Pagets er at bein kan bli skrøpelig og lett ødelagt.

Implantat ryker

Silikon bryst implantater kan sprekke. Hvis de gjør det, kan du oppleve en brennende følelse i tillegg til smerter eller ømhet, prikking hevelse og endring i din bryststørrelse, ifølge Breastimplantinfo.org.

Cerebrovaskulær hendelse

Ifølge Wrongdiagnosis.com, en cerebrovaskulær hendelse, som oppstår når blodtilførsel til hjernen avbrytes og resulterer i celleskade og død på et bestemt område, kan resultere i en brennende følelse.

Ikke Omtrentlig av brystkreft

En brennende følelse i brystet er ikke uvanlig, ifølge Medhelp. org og det betyr ikke at du har brystkreft.