Digidexo.com

Hvordan trene som en akupunktør

Akupunktur innebærer å sette nåler i spesifikke punkter på kroppen for å skape balanse, og dermed bedre helse. Denne praksisen oppsto i Kina for 2000 år siden, og er ofte brukt for et bredt spekter av plager. Akupunktur, som vestlig medisin, krever en betydelig mengde trening for å utvikle et passende nivå av kunnskap og erfaring for å kunne behandle kunder på en sikker og effektiv måte.

Bruksanvisning

Forsknings akupunktur skoler. Du kan sjekke ut hjemmesidene til alle akkrediterte skoler ved å logge inn på dette nettstedet: http://www.acupuncturetoday.com/schools/. Les skolens formålsparagraf, pedagogiske målsettinger og historie. Velg en eller flere skoler til å gjelde eller besøke for mer informasjon. Noen skoler har kliniske timer, så det kan være lurt å få en akupunkturbehandling på en lokal skole for å se om det er en god passform.

Finn ut hvilken type grad du ønsker. Mange akupunktur skoler tilbyr grader som inkluderer opplæring i urtemedisin i tillegg til akupunktur, men krever videre studier. Noen stater krever lisensiert akupunktører å ha opplæring i kinesisk urtemedisin, så sjekk lokale konsesjonsreglene for staten (e) som du ønsker å praktisere.

Velg en akupunktur skole og gjøre programmet. Sørg for at skolen du velger er akkreditert gjennom ACAOM (Accreditation Commission for Akupunktur og orientalsk medisin), fordi en grad fra et akkreditert program er nødvendig for lisensiering på de fleste amerikanske stater.

Følg pensum på skolen når du har angitt. Forbered deg på å jobbe hardt for å forstå kinesisk medisin, meridianer, diagnostikk og behandling. De fleste programmer har også en klinisk internship, der du skal jobbe med kunder i en klinisk setting med tilsyn og veiledning fra en instruktør. Dette gjør at du kan lære å praktisere akupunktur trygt og effektivt.

Study å passere National Certification Commission for Akupunktur og orientalsk medisin (NCCAOM) test når du har uteksaminert. NCCAOM sertifisering er den eneste sertifiseringen tilgjengelig for akupunktur som er nasjonalt anerkjent, og det er et krav for lisens i de fleste stater. Test Gebyrene varierer avhengig av hvilken type sertifisering du ønsker å bli tildelt. En sertifisering for Akupunktur koster $ 1225. NCCAOM gir en online teoriprøven for en liten avgift. I tillegg til NCCAOM eksamen, mange stater krever en annen test for lisensstatusen.