Digidexo.com

Hvordan identifisere piller av Inscription

Legemiddelindustrien er en milliard-dollar business. Det er mer over-the-counter og reseptbelagte piller på markedet enn et menneske kan ta i et livsløpsperspektiv. Mange boliger har flere typer medisiner, og det er lett for en pille for å unnslippe en flaske. Hvis du finner løse uidentifiserte piller, bør du prøve å identifisere dem før du tar dem. Følg trinnene nedenfor for å positivt identifisere noen uidentifisert pille ved sine karakteristiske trekk.

Bruksanvisning

•  Inspiser uidentifisert pille nøye. Ta til etterretning de identifiserende kjennetegn, inkludert farge, størrelse og form. Mange piller har forlagene eller inskripsjoner. Se etter bokstaver, tall eller logoer.

Sammenlign den uidentifiserte pille til noen piller du kan ha i ditt hjem eller kontor. Det er mulig at de bare falt ut av en av flasker med medisiner du allerede eier. Sjekk også med alle som har vært i området. De uidentifiserte piller kan ha blitt skilt fra sine medisinflasker.

Bruk en pille identifikator verktøy for å legge inn de identifiserende kjennetegn ved den uidentifiserte pille. (Se Resources.) Tenk bare å sette i innskriften på pillen. Som ofte vil lede deg til den farmasøytiske selskapet som gjorde den uidentifiserte pille.

Spør din lege for å få hjelp. Du legekontoret kan ofte hjelpe deg med uidentifiserte piller. De har faglige referanser og ressurser som du kanskje ikke har tilgang til. Du kan også prøve din lokale apotek. De ansatte på begge disse stedene er ofte mye kunnskap om legemidler. Husk å ta med den uidentifiserte pille eller informasjon om pillen er individualiserende kjennetegn.

Hvis ingen av fremgangsmåten ovenfor kan hjelpe deg med å identifisere piller, kan de være fra et annet land, som ikke er godkjent av Food and Drug Administration, eller ulovlig. Kast den uidentifiserte pillen umiddelbart.

Tips og advarsler

  • Ikke ta eller administrere noen medisiner som du ikke kan positivt identifisere. Gjør du det kan være farlig og ulovlig.