Digidexo.com

Øvelser for Back Pain Med Leg Svakhet

Ryggsmerter kan være forårsaket på grunn av svake ben ikke fullt ut støtter ryggen i sine daglige plikter. Nedre ryggsmerter kan være forårsaket av svakhet i hamstrings. Svekket quadriceps kan forårsake ubalanse i kjernemuskulaturen forårsaker kroppen til å lene seg fremover, legger press på ryggmusklene. Gjør en rekke ben og rygg øvelser kan hjelpe.

Hamstring Stretch

Ligg på ryggen med knærne litt bøyd. Trykk korsryggen ned i gulvet for støtte. Hvis du har ubehagelig ryggsmerter liggende i denne stillingen, legger en sammenrullet håndkle under korsryggen. Litt heve høyre ben og legg hendene bak låret med fingrene sammenvevd. Sakte bringe beinet opp i luften rette ut kneet. Bruk hendene bak låret til hjelp i strekk. Det bør være en svak trekking på baksiden av låret og korsrygg. Hold i benet slik at den er i en 45-graders vinkel i 20 sekunder, og deretter senke benet langsomt til gulvet. Gjenta fem ganger på hvert bein.

Wall Squat

Styrke ryggen og bena på samme tid ved å gjøre en vegg knebøy. Stå med ryggen mot en vegg. Spre føttene slik at de er skulder bredde hverandre og ca 12 inches bort fra veggen. Sakte begynner å bøye i knærne, holde magemusklene stramme og ryggen hardt mot veggen. Ved å bruke veggen som støtte, sakte senke deg inn i en ubehagelig stilling. Hold nederst i fem sekunder, og deretter gå tilbake til startposisjon. Gjenta squat 10 ganger. Som at bein og rygg styrke vil du være i stand til å lene seg lenger inn i knebøy. Aldri la knærne gå over tærne på skoen.

Straight Leg Raise

Utføre denne øvelsen for å styrke bena, ryggen og kjernemuskulaturen. Ligg på gulvet med venstre benet rett ut foran deg og høyre ben bøyd i kneet med foten godt plantet på gulvet. Kneet bør heves mot taket. Med magemusklene stramt, begynner å løfte den venstre ben mot taket, holde tærne peker mot taket. Løft benet 6 til 12 inches fra gulvet og hold på plass 1-5 sekunder før den går sakte ned på gulvet. Gjenta 10 ganger på hvert ben.

Isjias Exercise

Sciatic tilbake tilstander kan forårsake bena til å bli svak. Hofteskade kan være forårsaket av en skiveprolaps eller bule. Utfør øvelsene daglig for å lindre smerte og leg svakhet forårsaket av hofteskade.

Utfør en forlengelse trening for å avlaste hofte press. Ligg på magen på en fast bord eller på gulvet. Ta med armene under kroppen din, med den øvre delen av kroppen støttet på albuene. Dette strekker de øvre og nedre del av ryggen. Hold denne posisjonen i ett til dig minutter å løsne musklene. Som smerte og svakhet bedre over tid, ta med kroppen din opp fra albuene ved å rette armene. Det øvre parti av legemet er løftet opp fra gulvet. Skyv hoftene i gulvet for å hjelpe strekningen. Hold denne strekningen i 30 sekunder og gjenta 2-3 ganger.