Digidexo.com

Hvordan å bekjempe kreft med Antioxidant Foods

Hvordan å bekjempe kreft med Antioxidant Foods


Det er ingen hemmelighet at næringsstoffene i mange frukter og grønnsaker har blitt funnet å bekjempe kreft ved å bevare friske celler. Noen matvarer holde kreften fra å ta tak, mens andre hjelper kroppen å trosse dødelige kreftfremkallende. Ingen enkel mat kan garantere at du aldri vil få kreft, men noen enkle endringer i kostholdet ditt kan redusere risikoen for å få kreft - og holde deg sunnere lenger.

Bruksanvisning

•  Sørg for at kostholdet er høy fiber, lite fett og rikt på antioksidanter ved å spise rikelig med grønnsaker og frukt, særlig jordbær og spinat. Frukt og grønnsaker i kostholdet bidrar til å redusere sjansene for å få gastrointestinale eller respiratoriske-veiene kreft.

Følg den foreslåtte antall porsjoner fra US Department of Agriculture næringspyramiden å få riktig mengde av daglige næringsstoffer. Legg merke til at USDA anbefaler også en fiberinntak på 20 til 30 gram per dag.

Begrens mengden av fett kjøtt du spiser. En diett høy i fett har vært knyttet til Colo-endetarms og prostatakreft. Mettet fett (utbredt i rødt kjøtt) kan øke risikoen din faktor, ikke bare for kreft, men også for hjertesykdom.

Konsumere soya og andre bønner for å redusere risikoen for tykktarmskreft. Disse også øke fiber inntaket.

Sesong dine måltider med hvitløk og løk, som er rike på antioksidanter oljer og forstyrre visse kreftfremkallende enzymer.

Drikk svart og grønn te daglig for sine antioksidantegenskaper. Disse te varianter tynne blodet og fungere som anti-kreft agenter.