Digidexo.com

Hvordan velge en kiropraktor

Hvordan velge en kiropraktor


Velge en kiropraktor er nesten like viktig som å velge en primær omsorg lege. Mens det er en klar vitenskap til chiropractic omsorg, det er også en kunst i praksis. For det meste, er chiropractic omsorg basert på filosofien om at hele kroppen kan bare fungere på sitt optimale nivå hvis ryggraden er riktig justert. Selvfølgelig andre områder av kroppen er arbeidet med også, men ryggraden er avgjørende. Ulike kiropraktorer har ulike metoder for å utføre tilsvarende oppgaver. Hvis du velger en kiropraktor som har en metode du ikke liker, kan du bli skremt bort fra spinal omsorg for resten av livet ditt.

Bruksanvisning

•  Få anbefalinger. Med mindre du har en kronisk tilstand, vil en god kiropraktor fikse dine smerter i ca 6 uker. Spør dine venner, naboer og kollegaer hvis de ser en kiropraktor, og hvis de vil anbefale ham til noen andre. Spør dem hvor lenge deres behandling planer ta. Hvis de fortsatt besøker kiropraktor for enkel øvre ryggsmerter etter 3 måneders behandling, velg en annen lege.

Call potensielle kiropraktorer for å få en følelse for hennes personlighet og å stille noen foreløpige spørsmål. Når du ringer kiropraktikk kontorer, mange ganger kiropraktoren vil tale direkte til deg. Dette er tiden for å spørre om hun godtar nødanrop og hvor raskt du kan få en avtale for en ikke-emergent problemet.

Spør hvilke metoder og maskiner de bruker til å justere ryggraden. Noen kiropraktorer har en tabell som du legger deg på, og de presser på ryggen. Andre leger plassere sine armer rundt kroppen din og klem for å få ryggraden for å justere. Det finnes også forskjellige typer diagnostisk maskiner de kunne bruke. Noen kiropraktorer har digitale temperatur våpen, mens andre har håndholdte temperaturmålere.

Be spesielt hvordan de justere halsen. Dette svaret kan gjøre eller ødelegge din kiropraktisk opplevelse. For noen mennesker, er halsen et område av sårbarhet. De ville heller ha kirurgi for å ha halsen vridd og sprakk av en annen person. Noen kiropraktorer gjøre nettopp det, vri halsen med makt. Andre kiropraktorer bruker en presisjon maskin som ligner en pistol. Pistolen gjelder lille eksplosive trykket til den enkelte ryggvirvler i nakken som må justeres.

Besøk klinikken du har valgt å se på utstyr og møte kiropraktor i person. Når du har hørt alt kiropraktor har å tilby over telefonen, kan du gå for deg selv. Planlegge en første konsultasjon og intervju. I løpet av denne første besøk vil du se utstyret som brukes før din omsorg begynner.

Tips og advarsler

  • Vanligvis chiropractic omsorg er mer vellykket hvis du is det berørte området tre ganger per dag. Dette vil i stor grad bidra til utvinning.
  • Hvis du har en nødsituasjon, gå gjennom disse trinnene er rett og slett ikke et alternativ. Du trenger imidlertid ikke nødt til å fortsette med de samme kiropraktor gjennom hele behandlingen din hvis du ikke liker hans metoder.