Digidexo.com

Armour Medisiner til Thyroid

Armour thyroid er et reseptbelagt medikament som brukes for behandling av hypotyreose og struma og skjoldbruskkjertelkreft. I motsetning til andre medisiner som brukes til å behandle disse forholdene, er Armour et naturprodukt som kommer fra skjoldbrukskjertelen hos griser.

Funksjon

Fordi skjoldbrusk hormoner som produseres av griser er lik de som oppstår i kroppen din, er Armour i stand til å supplere kroppens tilførsel av thyreoideahormoner. Når kreft eller struma er forårsaket av skjoldbrusk jobber for hardt for å prøve å kompensere for mangel på hormoner, fjerner Armour noe av byrden fra kjertelen.

Time Frame

Vanligvis pasienter krever Armour for livsvarig bruk for behandling av hypotyroidisme. Behandlingstiden for skjoldbruskkjertelkreft varierer avhengig av størrelse og type svulst, og for struma, leger vanligvis foreskrive Armour i syv dager, ifølge RxList.

Funksjoner

Det er ikke uvanlig for Armour å ha en veldig skarp, sterk lukt, ifølge skaperne av stoffet. Dette er ikke en indikasjon på at stoffet har bortskjemt eller er usikre og oppstår på grunn av lukten av svine skjoldbrusk hormon.

Risiko

Selv om det er mindre utbredt enn i syntetiske skjoldbrusk kosttilskudd, har Armour potensial til å forårsake symptomer på hypertyreose er du dosen er for høy. Tegn på å ta for mye Armour inkluderer nervøsitet, skjelvinger, angst, svetting, muskelsvakhet og søvnløshet.

Betraktninger

Hvis du har en historie med diabetes, blodpropp lidelser, binyreinsuffisiens eller hjertesykdom, kan det ikke være trygt for deg å ta Armour, advarer Mayo Clinic. I tillegg tar Armour med blodfortynnende som warfarin utgjør en risiko for store blødninger etter en skade eller operasjon, advarer RxList.