Digidexo.com

Hvorfor kvinner Få Spider årer

Ifølge Advanced Vein Center-nettstedet, om lag 70 prosent av voksne kvinner utvikler edderkopp årer gang i sitt liv. Førti-én prosent av kvinnene vil ha unormale beinet årer av den tiden de er i 50-årene. Det er viktig at kvinner ta vare på sin helse for å unngå å utvikle alvorlige edderkopp årer.

Identifikasjon

Edderkopp årer, kjent som åreknuter, er mest synlig på en kvinnes ben så tynne, scraggly linjer som er mørk rød eller lilla. De kan dukke opp på leggene, men også kan dukke opp på den øvre lår området også.

Graviditet

Svangerskapet kan føre hormoner å stige, øke blod som beveger seg gjennom en kvinnes årer. Overarbeidede vener og bærer rundt vekten av en voksende baby kan føre vein ventiler for å svekke.

Tynning Skin

En kvinnes blodkar kan miste elastisitet, og hennes hud kan begynne å tynne. Åreknuter vil presse tynnere hud utover og bli mer synlig.

Vektøkning

Hvis en kvinne som får en mye vekt, kan det sette ekstra trykk i sirkulasjonssystemet inne i benene. Den ekstra vekten gjør det vanskeligere for blodet å komme til årer, forårsaker dem til å hovne opp slik at blodet kan presse gjennom.

Forebygging

Kvinner bør spise et sunt kosthold og få rikelig med mosjon for å hindre henne fra fedme og få edderkopp årer. Hun bør også unngå å stå eller sitte i lengre perioder.

Behandling

Sclerotherapy er en type behandling der kvinner får injeksjoner av natriumklorid direkte inn i varicose blodåre. Natriumklorid fører venen til å hovne opp og holde sammen, slik at blodet til å koagulere og snu venen til arrvev. Laser behandlinger er tilgjengelig for mer alvorlige åreknuter.