Digidexo.com

Hvordan virker Anti-Itch Cream arbeid?

Hvordan virker Anti-Itch Cream arbeid?

Antipruritics

Anti-klø legemidler (eller antipruritics) er medisiner som hemmer kløe. Aktuelt anti-klø kremer er tilgjengelig over disk, og inneholder en av fire forskjellige typer medisiner: steroider, aktuelle antihistaminer, aktuelle anestesimidler og counterirritants.

Aktuelt steroider

Lokale steroider er populære valg for anti-klø kremer. Allment tilgjengelig, lokale steroider kommer i en rekke sterke sider, merker og formler. Den mest populære steroider for anti-klø krem ​​er hydrokortison. En anti-inflammatorisk, hydrokortison absorberes av huden, reduserer hevelser og forårsaker en innsnevring av blodårene. Dette bremser utgivelsen av kjemikalier i kroppen din som forverre de 'klø' nerver. Denne typen klø krem ​​er mest effektiv på å motvirke kløe forårsaket av eksem og dermatitt.

Aktuelt Antihistaminer

Topiske antihistaminer, slik som difenhydramin, arbeidet ved å blokkere effekten av histaminer. Histamin er substans som normalt er tilstede i kroppen, men i nærvær av et allergen, blir det produsert i overskudd. Dette er kjent som en allergisk reaksjon, og bivirkninger kan være røde, kløende hud. Anti-klø kremer som inneholder antihistaminer fungere godt for bug biter, Poison Ivy, gift eik og klør knyttet til allergi.

Aktuelt Bedøvelse

Noen anti-klø kremer bruke aktuelle anestesimidler, som for eksempel benzocaine, for å avlaste kløe ved bedøvende kløe nerver. Når nervene er ikke lenger stimulert, går det berørte området mildt nummen, og trangen til å klø forsvinner. Denne type anti-klø krem ​​er spesielt effektiv for behandling klør forårsaket av mild brannskader, hovedsakelig på grunn av smertestillende element.

Counterirritants

Counterirritants, som mynte olje, mentol og kamfer representerer en mer "naturlig" valg av aktive ingredienser for anti-klø kremer. En counterirritant opererer ved å opprette en avledning. Den produserer opplevelser som tiltrekker seg oppmerksomheten. Teoretisk, ved å skape betennelse på ett sted, vil du redusere betennelse i en annen ved å skape motsetninger mellom kløe-behandling nevroner. Disse anti-klø kremer er gode valg for hele kroppen programmer, for eksempel behandling av et barn med vannkopper.