Digidexo.com

VA Programmer for infertilitet Evaluering & Behandling i South Carolina

VA Programmer for infertilitet Evaluering & Behandling i South Carolina


Ufruktbarhet oppstår når en kvinne er i stand til å bli gravid etter et år med å prøve. Det kan forekomme hos menn eller kvinner, og er en treatable tilstand. Veteraner fra United States Military har et program som er tilgjengelig for dem gjennom deres VA helsemessige fordeler, men i Sør-Carolina er det noen begrensninger med hensyn til hvordan disse fordelene kan brukes til å evaluere og behandle problemet.

Evaluering og behandling hos menn

VA Champva politikk manualen viser regler og forskrifter i VA helsemessige fordeler og skisserer reglene om vurdering og behandling av mannlig infertilitet. Det er fem behandlinger tilgjengelig for menn: penile implantasjon følgende sykdom, traumer eller radikal kirurgi; hormon injeksjoner; eksterne vakuum apparater; foreskrevet medisiner for impotens; og kirurgiske prosedyrer som dekker aortoiliac gjenoppbygging, endarterectomy og arterielle dilatasjoner for proksimale lesjoner.

Evaluering og behandling hos kvinner

VA Champva politikk manualen dekker ufruktbarhet evaluering og behandlingstilbud tilgjengelig for kvinnelige veteraner. Ifølge manualen, vil de VA fordeler dekke korreksjon av kun fysiske forhold. For kvinner, diagnostisk testing, er kirurgisk inngrep og hormonbehandling dekket i et forsøk på å korrigere infertilitet.

Behandling ekskluderinger

The South Carolina VA dekker ikke kunstig inseminasjon, in-vitro fertilisering, Gametinnføring i egglederen overføringer eller enhver annen framgangsmåte som ikke involverer heterofil copulation. VA program fordelene vil ikke dekke noen av kostnadene knyttet til bruk av sædbanker eller til giverne av egg eller sæd.

Evaluering og behandling Kvalifikasjon

Veteraner er kvalifisert for VA Helse programmer og tjenester hvis de oppfyller ett av følgende tre kriterier: har tjent to års aktiv tjeneste, ble utplassert i Operation Enduring Freedom eller Operation Iraqi Freedom, eller erfaren militærrelaterte seksuelle traumer.