Digidexo.com

Hvordan beregne BMI på en Quadriplegic

Beregne din BMI (Body Mass Index) er relativt enkel, og det er den samme formelen uansett hva din alder, kjønn, funksjonshemming, etc.

Hvordan beregne BMI på en Quadriplegic

Hvordan beregne BMI på en Quadriplegic

•  Vei deg, eller har noen til å hjelpe deg veie deg selv ved å plukke deg opp og plassere deg på en skala. Et annet alternativ er veiing deg selv og din transport enhet, for eksempel rullestolen, (eller har noen andre veie deg), og deretter se opp vekten av transport-enheten i brukerhåndboken eller på internett, og trekke fra vekten av transport-enhet fra den totale vekten oppnådd; nummeret du får bør være din vekt. For å måle deg selv og din transport enhet, vil du ha tilgang til en industriell skala, for eksempel som de bruker i supermarkeder. Du kan spørre rundt for å se om du kan bruke en i butikker du kjenner, eller ring din lege for å be om å bruke deres industrielle stor skala. Måle vekten din i pounds.

Mål din høyde. Du kan vanligvis ringe din lege, som måler din høyde ved hvert besøk, for den siste målingen, eller har noen andre å måle deg med et målebånd. Få noen til å måle deg mens du legger ned, kanskje etter at du har våknet opp, eller før du har gått i dvale, slik at du blir liggende rett; Dette er en enklere måte å måle enn om du satt ned. Måle høyden din i inches.

Skriv inn din høyde og vekt - enten metriske eller i pounds og inches - i BMI kalkulator ved National Institutes of Health nettsted (se Ressurser for direkte link). Klikk deretter på "Compute BMI" for resultatet.
Eller hvis du ønsker å gjøre regnestykket selv, bruker du følgende formel: Multipliser vekten din i pounds av 703. dele resultatet med høyden din i inches kvadrat (kvadrering er bare å multiplisere høyden din i inches av seg selv). Dette bør gi deg et tall mellom 17,5 og 35, men hvis du er ganske tynn, kan det være litt lavere, og hvis du er større, kan det være høyere, men ikke med mye.