Digidexo.com

Listen over mat for en lav-kalori, lav-fett diett

Listen over mat for en lav-kalori, lav-fett diett


For folk som er interessert i å miste vekt og praktisere sunne livsstilsvaner, forbruker kalorifattig og fettfattig mat er en viktig del av å forbedre den generelle livskvaliteten. Mat lavt på fett og kaloriinnhold er en integrert del av mange diett planer rettet mot å redusere vekt. Kalorifattig og fettfattig mat alternativer kan bli funnet i ulike matvaregrupper, slik at dieters å skape et godt balansert kosthold.

Dairy

Som erstatning for mer konvensjonelle melkeprodukter som ost og melk, kan en rekke lavere fett alternativer bli vedtatt å redusere kaloriinntaket og øke inntak. Redusert fett, lav-fett, eller fettfri melk kan inngå i en diett som et bytte for helmelk. Snarere enn vanlig ost, fettfri ost og redusert fett cottage cheese er verdifulle alternativer. Kosten med en søt tann kan erstatte iskrem med frossen yoghurt i en lav-fett diett.

Frukt og grønnsaker

Mange frukt og grønnsaker er verdifulle for slankere interessert i lav-kalori, lav-fett diett. Ifølge Selv ernæring data, er epler, grapefrukt, druer og appelsiner anses av ernæringseksperter for å være kvalitet mat i en vekt-tap diett. I form av grønnsaker, brokkoli, rosenkål, selleri, spinat og tomater er anbefalt å være lav i kalorier og fett.

Kjøtt, fisk og fjærfe

Mange mat alternativer finnes i kategorien av kjøtt, fisk og fjærfe som er lave i kalorier og fett. Extra-mager kjøttdeig og kalkun og skinn og unbreaded fisk hermetisert i vann er alle lav-kalori, lav-fett alternativer erstatte mindre sunne alternativer. I form av egg, forbruker eggehviter eller egg erstatning i motsetning til hele egg er en god måte å redusere kalorier og fett i en diett.

Pasta og Korn

Vekt-tap dietter kan fortsatt ta med pasta, korn og kornprodukter samtidig redusere kalori-og fettinnhold. Forbruker brun ris, kokte unenriched spaghetti, og havregryn er alle verdifulle matvarer for å inkludere i en diett uten å øke uønskede kalorier og fett. Redusert fett granola, langkornet hvit ris og kli flak er også gode valg. Forbruker pasta med tomatsaus eller grønnsaker i motsetning til hvit saus er en annen måte å redusere fett og kaloriinntaket.