Digidexo.com

Sunn BMI Ranges

Sunn BMI Ranges


BMI, eller kroppsmasseindeks, er en rask indikasjon som brukes til å bestemme om en voksen person ligger på en sunn vekt. BMI har blitt en svært populær måte å finne ut om du har for mye kroppsfett, og BMI kalkulatorer har dukket opp over hele Internett. Disse kalkulatorer trenger bare din høyde og vekt for å automatisk regne ut din BMI.

Sunn Range

En BMI mellom 18,5 til 24,9 regnes som sunn. En 6-fots mannen ville være i sunn BMI område 175 pounds, mens en 5,5-fots kvinne ville være i sunne området 135 pounds.

Undervekt

En person er klassifisert som undervektige hvis de har en BMI mindre enn 18,5. Å være alvorlig undervektig kan være like usunt som å ha for mye kroppsfett, så legen din vil sannsynligvis anbefale økende vekt.

Overvekt

Voksne med en BMI mellom 25 og 29,9 regnes som overvekt. Hvis du er mot den høye enden av dette intervallet, kan du være i faresonen for å bli overvektige hvis du ikke endrer noen av dine livsstilsvaner.

Obese

En person er klassifisert som overvektige når hans BMI overstiger 30. Fedme er et alvorlig helseproblem, og legen din vil sannsynligvis anbefale kosthold modifikasjoner og et treningsprogram hvis du faller i denne kategorien.

Hvordan holde seg i Sunn Range - Øvelse

Det er mulig å holde seg innenfor en sunn BMI utvalg ved å følge en sunn livsstil. The National Institutes of Health anbefaler at alle voksne satse på 30 minutter med moderat trening de fleste dagene i uken.

Hvordan holde seg i Sunn linje - Diet

Ved å begrense store deler, holde et øye på kalorier og fylle din diett med sunn hele korn, magre proteiner og produsere, kan du bo i sunn rekkevidde.