Digidexo.com

Hvordan å kutte fett og bli slank

Hvordan å kutte fett og bli slank


Fett er nødvendig for å konsumere for å gi kroppen din energi og fordøye viktige vitaminer. Men forbruker for mange kalorier legger unødvendig fett til kroppen din, og spise feil typer fett bare forverrer problemet. Velge de riktige typer fett, kontrollere kaloriinntaket, og velge effektive øvelser er viktig for å kutte fett og få mager.

Hvordan å kutte fett og bli slank

Diet

•  Beregn antall kalorier kroppen din trenger for å fungere ved hjelp av en kalorikalkulator. Spis dette mengden kalorier daglig for å opprettholde kroppsvekten din. For vekttap, sørg for at du brenner mer kalorier enn du forbruker hver dag.

Velg sunt fett, inkludert flerumettet og enumettet fett. Disse typer fett bidra til å senke kolesterolet og redusere risikoen for hjertesykdom. Du kan finne denne type fett i plantebasert mat og oljer. Umettet fett er vanligvis flytende ved romtemperatur.

Limit mettet fett og transfett. Disse typer fett vil øke kolesterolet og øke risikoen for hjertesykdom og type 2 diabetes. Mettede fettsyrer kan identifiseres som de som er fast i formen ved romtemperatur, slik som smør og fett fra kjøtt.

Trening

4 treningsmengden US Department of Health and Human Services anbefaler for voksne. Dette inkluderer minst 150 minutter med moderat aerob aktivitet, eller 75 minutter med høy aerobic aktivitet hver uke. Praksis muskel styrke aktiviteter minst to ganger i uken, og øke disse aktivitetene for flere helsefordeler og bedre resultater.

Tren ved å gjøre hjerte-aktivitet i minst 30 minutter, tre til fire ganger per uke. Dette inkluderer gåing, løping og elliptiske trening. Øv intervalltrening for å øke metabolismen og brenne mer fett. For å gjøre dette, jobbe med høy intensitet for en kort periode, og deretter arbeide på et middels intensitet over lengre tid. Begynn på uansett hvor lenge er behagelig for deg og arbeide med å øke denne gangen. Denne typen trening vil brenne fett og gjøre magre muskler mer synlig.

Practice styrketrening for å øke muskelmasse. Bruk lette vekter og gjøre flere repetisjoner for å få de beste resultatene. Pass på at du trener alle store muskler gruppe i kroppen din. Lunges, knebøy, hæl øker, roing, core trening, armhevinger og triceps extensions kan hjelpe deg å få en tynn kroppsbygning.

Hint

  • Rådfør deg med en lege før du endrer kostholdet ditt, eller tar fatt på et treningsprogram.