Digidexo.com

Har røyking forårsake acid reflux?

En av de første endringene leger vanligvis foreslå når de diagnostisere en pasient med syre reflux er å "slutte å røyke." Selv om røykeslutt kan lette acid reflux symptomer, røyking og andre livsstilsvalg ikke forårsake acid reflux. Acid reflux har fysiske årsaker som er gjort verre av å røyke, drikke alkohol, koffein og kullsyreholdige drikker, og spise visse matvarer som produserer ekstra magesyre.

Misforståelse

Mange mennesker skylde acid reflux på å spise syrlig, krydret eller stekt mat, drikke koffeinholdige kullsyre eller alkoholholdige drikker, eller røyking. Mens det er mat, drikke og vaner som kan gjøre reflux symptomer verre, de er ikke årsaken til sykdommen. Å gjøre endringer i livsstil er en viktig del av herding sykdommen, men livsstil alene er ikke årsaken til at folk lider av acid reflux.

Funksjon

De fleste mennesker med syre reflux har fysiske abnormiteter i magen eller spiserøret. Det er en muskel som kalles den nedre spiserørlukkemuskel mellom spiserør og mage som vanligvis holder magesyre i magen. Noen ganger er dette LES fungerer ikke skikkelig og magesyre ryggen opp i spiserøret. Ubehandlet, kan dette føre til mye skader på spiserøret. Når les ikke fungerer riktig, svekker røyking muskelen enda mer, slik at mer syre for å gå inn i spiserøret.

Funksjoner

Mer enn 70% av personer med astma har også acid reflux sykdom. Fritt ikke forårsaker enten sykdom, men det forverrer symptomene på begge. Mens legene fortsatt ikke er sikker på sammenhengen mellom astma og sure oppstøt, vet de det eliminere nikotin vane fører forbedring hos personer med disse forholdene.

Betraktninger

Enten du lider av noen av symptomene på acid reflux eller fra alle av dem, er skaden gjort når magesyre kommer inn i spiserøret. Røyking gjør at dette skal skje altfor ofte. Røykeslutt har mange fordeler, og hindre kreftfaren er en viktig en.

Forebygging / løsning

Selv om du ikke kan hindre en abnormitet av lavere esophageal sphincter muskel, er det mange ting du kan gjøre for å forebygge komplikasjoner. Foruten å eliminere røyking, kan du unngå mat og drikke som irriterer magen, ned i vekt, drikke mer vann for å nøytralisere magesyre, sove på din venstre side og støtte opp hodet på sengen for å holde magen syre i magen. Løstsittende klær, spise mindre måltider ofte, og ikke legg deg ned i tre timer etter at du spiser.