Digidexo.com

Naturlige måter å lindre halsbrann

Halsbrann er et symptom på dårlig fordøyelse, vanligvis ledsaget av en varm eller brennende følelse under brystbenet eller i magen under navlen. Smerten kan ofte spre seg til halsen og armene. Halsbrann oppstår vanligvis etter inntak av et stort måltid etterfulgt av bøying, lute eller liggende. Den posisjonsendring svekker bunnen av spiserøret og tillater surt materiale fra magesekken til å gå opp til spiserøret. Det kan også være forårsaket av aspirin, alkohol, krydret mat, sitrusfrukter og juice, overvekt, overspising, stress, røyking og graviditet. Det er flere naturlige måter å behandle halsbrann.

Herbal behandlinger

Urter og farmasøytiske midler er tildelt foreslåtte doser basert på en av sine viktigste farmakologiske egenskaper: terapeutisk område. Terapeutisk område er den minste dose som gir en hvilken som helst medisinsk fordel for den største dose som er trygt for forbruk. Urter er generelt ikke giftig, og alvorlige komplikasjoner eller overdose er lite sannsynlig. Hold deg til foreslåtte beløp som tar mer er ikke sannsynlig å produsere ekstra fordel og kan potensielt føre til negative bivirkninger.
Coptis eller goldenseal kan stoppe halsbrann. Ta 15 til 20 dråper tinktur i ¼ kopp vann. Ikke bruk for lenger enn to uker. Tumeric stopper mage irritasjon. Ta en teskje av pulver i en kopp med kaldt vann. Ingefær te kan også lindre irritasjon. Legg 1/3 teskje ingefær pulver til en kopp vann og drikke.

Stress Reduction

Stress og angst kan forverre følelser av halsbrann. Prøv å finne måter å lindre stress under en episode. Lytte til musikk, dyp pusting, aromaterapi og massasje er alle flotte måter å slappe av og hjelpe lindre ubehag.

Andre forslag

Ikke rush gjennom måltider. Sett av tid til å nyte maten og tygge nøye og grundig. Å spise kald mat etter varme måltider kan forårsake halsbrann. Sigaretter og alkohol bør også unngås. Bruke andre former for smertestillende midler i tillegg til aspirin, som det kan produsere for mye syre. Vent minst 2 til 3 timer etter et måltid før du sovner. Trening hjelper også redusere syre buildup.