Digidexo.com

Hva er forskjellen mellom en Vekt Scale & et Balanced Scale?

Hva er forskjellen mellom en Vekt Scale & et Balanced Scale?


Forskjellene mellom en balanse skala og en vektskala blir ofte misforstått fordi de begge finnes i den hensikt å måle vekt. Det er imidlertid noen klare forskjeller som fysiske utseende, hvordan de måler vekt og hva slags vekt de kan måle.

Balance Scale

En balanse-skalaen er mest ofte karakterisert ved sin T-lignende form. En horisontal bjelke, hvorfra to kurver eller platene er opphengt, er løst festet til en vertikal stang. Når fullstendig tomme disse kurver eller platene er identiske i vekt, som holder den horisontale bjelken vater og balansert på den vertikale stang. Imidlertid, når vekt blir ujevnt tilsatt til de kurver eller plater, vil den horisontale bjelken dyppe mot den tyngre side. På grunn av balansen skala fysiske utforming, det er grenser for hva som kan veies med den. Det er også vanskeligere å bevitne den faktiske vekten av et objekt uten noe å sammenligne det med. Dette gjøres ofte ved å plassere vekter på en kurv eller plate og fyller den andre med det formål å veie og deretter legge til eller trekke vekter til den horisontale bjelken er nivået igjen.

Vekt Scale

En vekt skala er fysisk preget så mye enklere. Disse skalaene har en tendens til å være rektangulær i naturen --- selv om andre har mer interessant design --- og brukes til å måle en rekke elementer fra en person til en fersken. Disse skalaene ikke krever noe annet enn elementet som skal veies og vanligvis svare med enten en digital nummer eller en fysisk indikasjon --- slik som en peker på en oppringt av tall --- av vekten.

The History of Scales

Ifølge Avery Vei-Tronix ble de første skalaer unnfanget og brukes på høyden av gamle egyptiske sivilisasjonen. Ved hjelp av ulike plante frø og korn for små mengder og steiner ekvivalenter for større, etablerte de et vektsystem for å etablere priser, samt verdien av et objekt. Derfra romerne bidratt ved å skape kilos vekter, som England utdypes ved å etablere ulike vekter for ulike varer. Disse ulike vekter som senere skulle bli enhetene som ofte brukes i dag, for eksempel gram.

Akkurat som vekten og dens verdi ble nøye raffinert og utviklet, så var den faktiske vekten. Avery Vei-Tronix sier at balanse skalaer, brukt så tidlig som 4000 f.Kr., til slutt ville vike til vekt skalaer, først designet av Leonardo Da Vinci og forbedret på siden den gang. Med oppdagelsen av elektrisitet, og inkorporering av elektronikken, er vekten skala nå svært vanlig, og anvendes i dagliglivet.