Digidexo.com

Hvordan Cure Kronisk halsbrann

Hvordan Cure Kronisk halsbrann


For de med kroniske halsbrann, kan bare komme gjennom dagen uten ubehag bety hoppe over måltider eller bor på et tørt diett av kjedelige, milde matvarer. Bortsett fra å være en daglig irritasjon og smerte, kronisk halsbrann kan føre til mer farlige sykdommer, inkludert sure oppstøt og spiserørskreft, så det er viktig å få det under kontroll så snart som mulig.

Hvordan Cure Kronisk halsbrann

Tygg tyggegummi når du spiser. Den ekstra spytt vil bidra til å fordøye maten og vaske overskytende magesyre av spiserøret.

Hev hodet på senga, eller sove støttet opp av ekstra puter. Holde spiserøret over magen vil bidra til å holde syre fra sikkerhetskopiering mens du sover.

bruke over-the-counter tygge syre medisiner for gjentatte mild halsbrann. Hvis du finner deg selv dukker halsbrann chewables mer enn 3 ganger i uken, bør du snakke med legen din om forskrivning en protonpumpehemmer som Prilosec, Nexium eller Prevacid.

•  Vurder kirurgi for ekstrem kronisk halsbrann som varer mer enn et år. Hvis en defekt ventil er ditt problem, kan de fleste leger fikse dette på poliklinisk basis med en ikke-kirurgisk prosedyre som involverer stifter. En GERD prosedyre, der toppen av magesekken er viklet rundt den nedre del av spiserøret, er også tilgjengelige, men krever noen dager i sykehus og i det minste to ukers bedring.