Digidexo.com

Om Hyaluronsyre Supplements

Kosttilskudd har blitt brukt som en del av mange alternative behandlingsplaner for år. Noen gjør noe for å hjelpe den enkelte, mens andre er faktisk anbefalt av noen leger. Hyaluronsyre er et slikt supplement, men hvis du ikke lider av problemer i ledd og annet bindevev, har du sannsynligvis aldri hørt om det.

Identifikasjon

I hovedsak er hyaluronsyre et kosttilskudd sies å redusere akkumulering av væske og redusere inflammasjon i ledd og bindevev i kroppen. Det er også antatt å fremme sunn hud gjennom hydration. Vanligvis er det funnet i tablettform og tatt i et 40 eller 50 milligram dosering to ganger om dagen, men kan gis hypodermically å påvirke området. Tablettene er ikke en reseptbelagte medisiner, så flasker med hyaluronsyre kan ganske mye bli funnet overalt som selger vitaminer og kosttilskudd, vil dette omfatte apotek, store boksen butikker og supplement forhandlere som GNC og Vitamin World.

Betydning

På grunn av de antatte fordelene av hyaluronsyre, kan folk som lider av leddgikt og slitasjegikt finne lindring fra symptomer som ofte følger deres tilstand når de begynner å ta dette tillegget. Interessant er det også å finne noen bruk i skjønnhetsindustrien. Som nevnt før, er hyaluronsyre antas å fremme sunn hud. Denne ideen har nå oversettes til et supplement som brukes for å motvirke aldring. Mens det kan være til noen nytte for huden din, er det ingen begrunnet kliniske studier for å sikkerhets påstandene om at det faktisk fungerer som en "anti-aging" formel.

Effekter

Avhengig av hvem du snakker med, kan fordelene kjøre gamut. Imidlertid er den mest effektive bruk virkelig på leddene. Folk har opplevd gode resultater fra hyaluronsyre, mer slik som injeksjoner enn som kosttilskudd. Faktisk en studie viste at 80 prosent av dem som ble behandlet med hyaluronsyre injeksjoner funnet betydelig lettelse i smerter forbundet med leddgikt og slitasjegikt.

Betraktninger

Det er ingen alvorlige bivirkninger av hyaluronsyre i oral eller subkutan form. Selv om en relativt liten mengde av dem som tar hyaluronsyre muntlig opplevd et utslett eller hudirritasjon, har de fleste rapporterte ingen problemer. Av dem som bruker hyaluronsyre hypodermically, opplevde en ganske liten prosentandel av hudirritasjoner i området injeksjon.

Advarsel

Foreløpig er den eneste form for hyaluronsyre godkjent av Food and Drug Administration (FDA) som et alternativ behandling for revmatoid artritt og slitasjegikt sprøyte. Tillegget ikke har gått gjennom de aktuelle forsøk eller undersøkelser for å ha en bestemmelse gjort av FDA. Og siden hyaluronsyre regnes som et kosttilskudd, det vil trolig aldri.