Digidexo.com

Hvordan avlaste Sinus Hodepine

Hvordan avlaste Sinus Hodepine


Du våkner opp og alt du føler er press på nesen, templer og pannen. Det eneste du tenker på er å bli kvitt denne fryktede sinus hodepine. Her er noen måter som vil bidra til å lette eller helt fjerne smerten som sinus hodepine gir deg.

Hvordan avlaste Sinus Hodepine

Hvordan avlaste Sinus Hodepine

•  Ta fire, 200mg hver Ibuprofen før du gjør noe. Tar 800mg anses resept styrke og det vil bidra til å lindre smerter og press at sinus hodepine gir deg.

Slå dusjen på så varmt som du tåler det. Før du får i dusjen, lukket døren i fem minutter og la dampen til å bygge seg opp inne i badet. Stand innsiden av varm dusj inntil vannet blir varm og stå i badet inntil all damp har forsvunnet.

Gni menthol krem på templer. Sørg for å gni det inn til du ser ikke mer krem. Når du føler at det brenner du vet at det fungerer å avlaste at sinus hodepine.

Slå varmepute på middels varme og legg deg ned på sengen. Plasser varmepute på innsiden av håndkle og kaste det til å passe din panne. Plasser håndkle vidd varmepute på pannen og slå alt av på rommet ditt. Ligge der i 30 minutter og bare slappe, vil denne metoden avlaste trykket nesten umiddelbart.

Hint

  • Husk å ta Ibuprofen før du gjør noe annet. Mesteparten av tiden dette vil ta smerten bort.
  • Hvis du har sinus smerte i mer enn 24 timer, er det best at du går og se din lege.