Digidexo.com

Hva er årsaken Hyppig hodepine?

Hyppig hodepine kan forårsake savnet arbeid, skole tid eller andre aktiviteter. Nøkkelen til den riktige behandling av hodepine er å kjenne den underliggende type og årsaken. Det finnes forskjellige typer av hodepine, og de ikke er behandlet med de samme medikamenter.

Funksjoner

Typer hodepine inkluderer migrene, sinus og spenning. Av de tre, en tendens til å være en migrene jo mer alvorlig når det gjelder smerte, som varer i flere timer og noen ganger dager. Spenningshodepine oppstå på grunn av stress, mens en sinus hodepine er forårsaket av sinus press.

Behandling

Migrene behandling er todelt. Medisinering er tatt ved utbruddet av en migrene og daglig forebyggende medisiner er tatt til leksjon forekomster. Spenningshodepine er behandlet med ibuprofen, paracetamol og avslapping. En sinus hodepine er behandlet med nesespray eller et antibiotikum dersom en infeksjon er til stede.

Betydning

Migrene har en tendens til å kjøre i familier. Spenningen hodepine synes å være de mest vanlige.

Betraktninger

Flere kvinner enn menn har en tendens til å lide av migrene og spenningshodepine, mens Sinus hodepine synes å påvirke menn og kvinner likt.

Advarsel

Personer med kontinuerlig hodepine bør se en lege for å utelukke alvorlige årsaker, og for å finne andre behandlingsalternativer.