Digidexo.com

Hva er helserisikoen ved South Beach Diet?

The South Beach Diet er en knockoff av Atkins Diet; begge dietter er basert på lav karbohydrat forbruk som veien til raske vekttap. Det er alvorlig helserisiko involvert med å være på en lav-karbohydrat diett.

Mercury

The South Beach Diet anbefaler en ganske høy mengde fisk. Dietten ikke kompenserer for farlige nivåer av kvikksølv som er tilstede i høye fiskeinntak, heller ikke foreslå det å erstatte fisken med fiskeolje kosttilskudd.

Aspartam

The South Beach Diet anbefaler også å bruke aspartam, som har vist seg å være farlig, med lenker til diabetes og kreft, sier Mayo Clinic.

Umettet fett

The Mayo Clinic hevder at South Beach Diet fremmer bruk av umettet fett. Det er et meget høyt innhold av omega-6 i umettede fettsyrer, som vrir den sunne omega 3: 6 balanse. Dette opprørt er en av de viktigste årsakene til kronisk degenerative sykdommer.

Kolesterol

The South Beach Diet er verken hensiktsmessig eller optimalisert for å normalisere kolesterol. Derfor anbefaler det at kosttilskudd brukes til å imøtekomme dette. Kosttilskudd som balanse kolesterol er forbundet med mange farer.

Ketoacidose

The South Beach Diet begrenser karbohydrater, spesielt i fase 1. Når kroppen mangler i glukose (som hjelpemidler i energi), også kalt ketoacidose, det er veldig farlig for kroppen, og kan ofte resultere i koma eller død, ifølge Mayo Clinic.