Digidexo.com

Dietter for vekttap mens du ammer

Dietter for vekttap mens du ammer


Mens gravid, mange mødre føler seg tvunget til å spise så nutritiously som mulig. Magert kjøtt som kylling og fisk og masse frukt og grønnsaker er svært nyttig i å sørge for at barnet ditt er den sunneste det kan være, i løpet av disse ni månedene før fødselen. Men etter fødselen, mange mødre utvilsomt finne at å spise for to har hatt sine konsekvenser .... Så hvordan kan du miste graviditet vekt samtidig ha næringsrik morsmelk å mate din nyfødt?

Forstå Sunn Breast Milk

EasyBabyLife.com, en online ressurs for nye mødre, sier det viktigste å huske om kosthold under amming er å spise noe. Så mange mødre, sier de, forsømmelse hele måltider på en gang på grunn av alle de nye ansvar som følger med å ha en baby. Men det er færre kosttilskudd regler når barnet er faktisk ut, og mødre bør dra nytte av det.

Vann er det viktigste du kan drikke i året etter at du har født. Du må være ekstra hydrert produsere melk til barnet ditt, så sørg for at vannet er i nærheten til enhver tid.

Også frukt og grønnsaker inneholder mange vitaminer og mineraler som det nyfødte trenger i de første årene av sitt liv. Så mens mange restriksjoner har blitt løftet på hva du kan spise, dette betyr ikke at du er fri til å spise osteburgere til frokost og milkshake til lunsj. Sørg for å spise rikelig med frukt og grønnsaker til hvert måltid.

Nettstedet sier også at å drikke et overskudd av melk, eller spise en overflod av meieriprodukter, er ikke nødvendig å produsere melk selv. Kroppen din vil gjøre melken den trenger naturlig, og det tar ikke mye kalsium for deg til laktat.

Hvis du vil at barnet å utvikle en smak for frukt og grønnsaker fra barndom, sørg for at de er en del av din diett mens ammende. Matvarene vil gjennomsyre morsmelk og ditt nyfødte barn vil utvikle en craving for disse matvarene som et lite barn.

The Whole Grain Diet

Anne Collins, av AnneCollins.com, skriver at amming kan faktisk hjelpe deg å miste vekt. Hun skriver at i henhold til American College of Fødselsleger og Gynekologer, prosessen med amming utgivelser hormoner i kroppen som hjelper livmoren krympe tilbake til den størrelsen den var før graviditeten.

Når det er sagt, ser kalorier er fortsatt viktig hvis du ønsker å være sikker på å gå ned i vekt. Collins sier at 1800 kalorier om dagen bør være målet, og at hele korn bør være en stor del av en ny mors kosthold, som det de bidra til å stimulere morsmelk produksjon. MayoClinic.com beskriver hele korn Diet som en av de enkleste dietter til å følge, og også en av de mest effektive.

Hva skiller denne dietten bortsett fra andre er at den ikke krever en radikal reformasjon av hva du spiser og hva du ikke. I stedet blir det flere forslag bare gitt for å legge hele korn til ditt daglige kosthold. Prøv for eksempel erstatte hvit ris med Kasha, brun ris, villris eller bulgur. Også lage smørbrød med hele korn brød eller tortillas i stedet for hvitt brød - og spise høy fiber korn. Å gjøre disse små endringene, MayoClinic.com sier, kan redusere kalorier, hjelpe deg å miste vekt og gjøre morsmelk sunnere for barnet ditt.

High-protein diett

Protein er også en nødvendig komponent til enhver sunn mors morsmelk for sin nyfødte. Mens infusjonen hele korn i kostholdet ditt, kan du også prøve High Protein Diet foreslått av WebMD.com.

Til frokost, kan du prøve en grønn pepper og løk omelett. Mens det kan være litt høy i kolesterol på grunn av egg, bør man kopp paprika og løk hver bringe nesten 14 gram protein. Til lunsj, bør en tunfisk sandwich (uten majones) nok, som en boks med Starkist tunfisk inneholder 13 gram protein. Middag bør bestå av et kutt på en slags magert kjøtt. Et kyllingbryst eller et stykke fisk, med grønnsaker og en frukt smoothie, bør være alt du trenger for å holde det nyfødte sunn og din figur slank.