Digidexo.com

Belly Fat Cures

En usunn diett og mangel på fysisk aktivitet kan resultere i vektøkning. Og ofte, legger seg fett i buken. Men du trenger ikke å leve med en svulmende gut. Det er flere triks og teknikker for å hjelpe deg å redusere magefett.

Kosthold og Belly Fat

Det er ingenting galt med å nyte din favoritt mat eller søte godbiter. Men hvis du spiser usunn mat på en jevnlig basis, er det mer sannsynlig å få ekstra vekt og utvikle en større del av magen. Erkjennelsen dårlige matvaner og endre ditt kosthold er nøkkelen til å bli kvitt magen fett og miste vekt. Visse matvarer har et høyt kalori og / eller høyt fettinnhold. Snarere enn å spise alt og alt, lese ernæringsmessige etiketter før du kjøper dagligvarer, og velge matvarer med lavere kalorier og lavere fettinnhold. Erstatt sukkerholdig snacks med frisk frukt, og spiser rikelig med grønnsaker og helkorn.

Telle kalorier, og tar sikte på å spise 500 færre kalorier om dagen. Hvis du vanligvis overleve på 2000 kalorier om dagen, redusere det daglige inntaket til 1500. Stick med denne teknikken, og du vil kaste minst ett pund i uken og redusere mage fett.

The Power of Exercise

Du kan redusere vekten med diett endringer alene. Men hvis du er ute etter å slanke magen din, må du innlemme øvelsen i din vekttap plan. Det tar ikke mye å komme i form og gå ned i vekt. Trening forbrenner fett, hastigheter stoffskiftet og forbedrer din generelle helse. Og hvis din tid er begrenset, satse på minst 30 minutter aktivitet om dagen. Dette kan bestå av å gå rundt i nabolaget, gjør en treningsøkt DVD eller trene på studio. I tillegg til cardio trening, inkluderer mageøvelser i rutinen. Ab øvelser raskt forvandle magen og forbedre muskel tone. Gode ​​valg inkluderer crunches, pilates bevegelsene og dansene som jobber kjernemuskulaturen.

Vann Vekt g Belly Fat

Det er lett å forveksle vann vekt for magefett. Hvis du ikke klarer å redusere magen gjennom kosthold og mosjon, kan væskeansamling være problemet. Ulike faktorer spiller en rolle i væskeretensjon - medisiner, kosthold og hormoner. Men heldigvis, det er en måte å løse dette vanlig problem. Du kan bli kvitt overflødig vann i kroppen raskt ved å øke væskeinntaket. Drikke drikker som vann og juice stimulerer nyrer og spyler vann fra kroppen din. Faktisk er det mulig å slippe flere pounds av vann vekt og legge merke til en slankere mage i løpet av dager å justere vanninntaket. Sikt i minst åtte glass vann om dagen, og holde et tett øye med natrium inntaket. Overflødig natrium forbruk bidrar også til vann oppbevaring og vektøkning, så spiser ikke mer enn 2400 mg natrium per dag.