Digidexo.com

Vekttap tips for kvinner i hjemmet

Å miste vekt er tøff under de beste omstendigheter, men det er enda vanskeligere når du er begrenset til å holde seg til huset ditt. Kvinner har en tendens til å fokusere på alle andre i sin familie, og finner det vanskelig å forsone seg til å ta noen personlig tid. Et par enkle endringer i hjemme-kvinnes rutine kan virkelig gjøre en forskjell og hjelpe henne ned i vekt.

Food for Thought

Rasjonalisere med deg selv om hva du spiser og om det er verdt kalorier koster det virkelig kan motivere deg til å spise sunt. Tenk på dette: gripe en king-size pakke med peanut butter cups på matbutikken og spise hele pakningen betyr å spise to porsjoner og 520 kalorier. En seks-tommers ovn-stekt kyllingbryst sub på hvete brød, lastet med grønnsaker og litt sennep, på t-banen bare har 314 kalorier. Vil peanut butter cups fylle deg opp så mye som sub? Lære å ta hensyn til mat etiketter, riktig porsjonsstørrelser og tilsetningsstoffer i maten du spiser vil hjelpe deg i din vekttap mål.

Skriv it Out

Når du er på et vekttap oppdrag, skrive alt ned i en journal eller blogg. Ha en food journal og en vanlig vekttap journal. Maten journal hjelper deg til å føle en følelse av prestasjon og vil hjelpe deg med å finne ut hva problemet er hvis du treffer et platå eller opp i vekt. Den vekttap journal eller blogg er et utløp for alle dine følelser i denne perioden. Du kan også dokumentere din suksess og holde en visuell oversikt med bilder i din vekttap journal.

Get Fresh

Ved å legge en porsjon frisk frukt eller grønnsaker til hvert måltid eller snack, kan du hjelpe deg selv ned i vekt uten virkelig prøver. Spis dem først, slik at du sørge for at du får de anbefalte fire til åtte porsjoner daglig. The fiber i frukt og grønnsaker fyller deg opp og hjelpemidler i fordøyelsen. Frukt og grønnsaker er lavt i kalorier og gir viktige næringsstoffer som selv berikede matvarer ikke tilbyr. Ja, det tar ekstra prep arbeid for å spise fersk mat, men fordelen er todelt som det merarbeid tilsvarer ekstra kalorier kroppen din brenner og hjelper vekttap.

Fit Fun

Snu tid med barna inn treningstid for deg og dem ved å spille treningsrelaterte spill. Hvis du ikke har barn, kjøpe en hoola bøyle og øve på å bruke den mens du ser dine favorittprogrammer; en 180-kilos kvinne kan brenne ca 238 kalorier med lav effekt aerobic aktivitet i en halv time. Du legger ikke merke til det er trening hvis du har det gøy. Gå turer, fotturer eller en sykkeltur når familien er alle sammen i stedet for å se på fjernsyn - som alene kan hjelpe deg å miste vekt og holde familien passform.

Kutt Tilsetningsstoffer

Som en kvinne, det er de ganger i måneden hvor du krever salt, sukker eller begge, og de er begge greit i moderate mengder. Unn deg selv noen ganger til noe søtt og prøve sunne sukker alternativer, som Splenda eller lik. Bytte fra sukker-laden brus til vann kan gi tilstrekkelig hydrering og hjelpe vekttap. Overflødig sukkerinntak kan føre til diabetes hos personer med vektproblemer. Ekstra natrium kan øke vannretensjon, føle deg oppblåst og legge på vann vekt. I stedet for å bruke salt, eksperimentere med urter og krydder for smak og flere helsemessige fordeler.