Digidexo.com

Mat som utløser vekttap

Å ha en godt balansert kosthold sammen med mosjon er viktig for optimal vekt og leve sunt. For personer på jakt etter en ekstra boost når du prøver å gå ned i vekt, visse matvarer inneholder ekstra protein, næringsstoffer og vitaminer for å utløse prosessen. Matvarer som nøtter, sjømat og havre inneholder de riktige ingrediensene for å hjelpe folk å opprettholde et sunt kosthold og styrke vekttap i prosessen.

Laks

Laks er svært gunstig for kroppen på mange måter, blant annet vekttap opprykk. Laks inneholder omega-3 oljer og proteiner, som bidrar til å utløse vekttap og bidrar til et sunt immunsystem. Konsumere to porsjoner med laks per uke. Laks kan også være substituert med tunfisk, tilapia, eller skalldyr, som alle inneholder de essensielle fettsyrer og proteiner som oppmuntrer til vekttap.

Havre

Pakket med fiber, vitaminer, kalsium, magnesium og kalium, havre har en perfekt kombinasjon som fremmer kalori brenner, som i sin tur utløser vekttap. Oats også bidra til å senke kolesterol, kontrollere diabetes og opprettholde en sunn nervesystemet. Konsumere 04:57 boller av havre per uke. Havre kan spises rå eller kokt i kokende vann. Instant havremel er et akseptabelt alternativ og kan finnes i de fleste dagligvarebutikker og markeder. Hvis smakstilsetning er ønsket, ikke legg smør eller sukker til havre. I stedet velger skiver fersk frukt som jordbær eller blåbær, som vil gi viktige vitaminer og antioksidanter.

Nøtter

Selv om nøtter er klassifisert i samme gruppe som kjøtt og fjærfe, har de ikke inneholder animalsk fett, mettet fett eller kolesterol. Istedet er fett finnes i nøtter anses gunstig fett. Nøtter er også en lav-fett snacks som øker store mengder proteiner, magnesium og jern. De kan også bidra til å senke kolesterolet nivå. Det beste valget av nøtter å utløse vekttap er peanøtter, valnøtter, pekannøtter, mandler og solsikkefrø. Spis en unse av nøtter en gang daglig for å øke vekttap. Selv om høy i ernæring, macadamia nøtter er høy i kaloritelling og inneholder et par gram mettet fett, og bør derfor utelukkes.