Digidexo.com

Easy Lice fjerning

Lus er svært små insekter som lever av en liten mengde blod på den menneskelige hodebunnen. Lus infisere alle mennesker, unge og gamle. Det betyr ikke at en person er skitten hvis de har hodelus; som et spørsmål om faktum, hodelus foretrekker rent hår fordi de kan klamre seg til det bedre. Det er mange måter å fjerne hodelus og noen tips for å gjøre det litt enklere.

Hodelus

Hodelus kan reise gjennom delte elementer som klær, hatter, puter, håndklær og hårbørster fra én person til en annen. En infisert person vil ha intens kløe i hodebunnen på grunn av spytt injisert inn i hodebunnen som lus mating. Hodelus infestation er lett gjenkjennelig når du inspisere hodebunnen og se enten den lille grå lus eller dets egg kalt nits. Ofte angrepet er mer tydelig på håret på nakken eller bak ørene, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. De hvite nits står fast på håret, og du kan ikke børste dem av; de har til å bli ødelagt, plukket av én etter én, eller kjemmet ut med en fin-tann kam.

Lus Removal

Den enkleste måten å drepe lus er å prøve en nonprescription, over-the-counter sjampo som er laget for å drepe lus. Sørg for å følge instruksjonene helt på sjampo flaske. Se for de aktive ingredienser i sjampo for å være enten pyrethrin eller permetrin, ifølge CDC. Etter sjamponering, gre håret med en kam laget for å fjerne lus og deres nits. Ta på rene klær, og vaske slitt klær og håndklær. Alle i husstanden bør behandles som om de har lus også, slik at du ikke reinfect hverandre.

Vask børster og kammer i veldig varmt vann. Vask alle klær, sengetøy og håndklær som brukes i de siste 2 dagene i varmt vann. Sett elementer i tørketrommelen på høy temperatur til den er tørr. Alle elementer som ikke kan settes inn i vaskemaskinen, slik som bamser, bør skilles fra barnet og satt i en lufttett pose i 3 dager.

Støvsug sofaen og stoler som du nylig har brukt. Du trenger ikke å bruke mye tid støvsuging og rengjøring hjemme fordi lus ikke kan overleve av håret og hodebunnen i mer enn to dager i henhold til Mayo Clinic. Lus kan ikke hoppe, så ingen trenger å vakuum gardiner eller noe som ikke berører sengen, stoler eller sofa der hodet hviler.

Easy Home Oppskrifter for Lice fjerning

Hvis over-the-counter lus sjampo ikke fungerer, kan du prøve en av disse hjem rettsmidler.

Sug håret i olivenolje over natten. Olivenolje kan kvele lus og luseegg og de vil gli av håret neste dag, som du gjør følgende prosedyrer. Om morgenen før du vasker håret, skyll håret i eddik og la det sitte på håret ditt i 5 minutter. Skyll og shampoo håret. Gre håret med en fin tann kam eller den spesielle kam laget for å fjerne nits. Olivenolje gjør en fantastisk hårbalsam og håret vil føles mykere også. Majones kan brukes i stedet for olivenolje, men ikke sove med den på håret, i stedet spre den i hele håret for en time. Følg de samme trinnene for å fjerne majones som du gjorde olivenolje.

Sjekk håret annenhver dag for nits. Du kan reshampoo eller behandle håret hvis det er nødvendig. Alle nits skal være borte etter to uker; hvis de ikke er det, må du kanskje gå til legen din for en reseptbelagte medisiner.