Digidexo.com

Høyt stoffskifte Diet

Å ha en effektiv metabolisme er nøkkelen til stress-free vekttap. Ditt kosthold kan ha en stor effekt på forekomsten kroppen brenner fett og kalorier. En sulteforing med lite mosjon bremser stoffskiftet, og får kroppen til å holde på hver bit av fett den kan. Det fører også til at kroppen til å brenne opp muskelmasse, noe som bidrar til å bremse stoffskiftet.

Metabolisme

En høy metabolisme kosthold er ideelt for en kvinne i slutten av tjueårene og oppover. Dette er fordi metabolismen bremser som vi blir eldre, forårsaker vektøkning, selv om vi ikke endrer vår livsstil. Hormoner, stress, og til og med tap av muskelmasse føre til demping av metabolismen. Metabolisme er den hastigheten som vi brenne kalorier. Dette har en stor innvirkning på hvor raskt vi kan miste og få vekt. Noen med en høyere metabolisme brenner mer kalorier bare sitter og ser tv enn noen som ikke gjør det.

Hvordan øke metabolismen

Den høye stoffskifte diett er ment å øke stoffskiftet, noe som hjelper deg å miste vekt. En høy metabolisme er sunt fordi det krever tilstrekkelig muskelmasse og hjelper deg til å føle sterkere og mer energisk. Det er fire taster for å gjøre høy metabolisme kosthold jobben for deg: Spis nok mat, aldri hoppe over frokost, bruker koffein og trening.

Diet

Du trenger å spise nok. Hvis du bruker mindre enn 1200 til 1500 kalorier, bremser stoffskiftet ned. Kroppen din går inn i survival mode og sa: "Jeg får ikke veldig mange kalorier. Jeg skal slutte å brenne dem så fort fordi jeg ikke vet hvor lenge denne hungersnød vil vare." Prøv å spise fem på seks små porsjoner av sunn mat i løpet av dagen for å holde stoffskiftet effektiv.

Hopp aldri over frokosten. Frokost betyr å bryte din natts faste. Det jump-starter stoffskiftet og bringer det opp til hastighet for å brenne kalorier du spiser i løpet av dagen. Bonusen er at hvis du spiser frokost, føler deg mer fornøyd og mindre sannsynlighet for å overspise senere på dagen.

Fiber kan øke stoffskiftet med 30 prosent, ifølge Prevention.com. Det er viktig å få minst 25 gram fiber hver dag. Egnede matvalg for høy metabolisme kosthold er havregryn, hele korn, grønne bladgrønnsaker, og frukt. Du kan legge Metamucil, eller en fiber supplement, til kosthold hvis du ikke er i stand til å få nok fiber gjennom kosten.

Koffein

Mange unngår koffein. Det er en del av høy-metabolisme diett fordi det hastigheter metabolismen. Fordelene med koffein om morgenen inkluderer brennende ytterligere 100 til 200 kalorier per dag. Prøv svart kaffe eller koffeinholdige te for alternativer med lite kalorier. Det er viktig å drikke rikelig med vann fordi koffein er vanndrivende. Drikke to kopper vann for hver koffeinholdige drikke du drikker.

Trening

Trening øker forbrenningen. Få i 45 til 60 minutter med cardio trening tre til fire ganger i uken. Legg en muskel-building regiment til din uke. Jo mer muskelmasse du har, jo flere kalorier forbrenner du, selv ved hvile.