Digidexo.com

Herbalife Nutrition Club

Herbalife Nutrition Club


Herbalife distributører etablere Nutrition Club for å hjelpe en gruppe mennesker oppnå vekttap mål gjennom å utdanne dem på riktig ernæring, samt distribusjon av Herbalife-produktene og rekruttere nye distributører. Distributører organisere klubbene, og tjene penger basert på salg av produktet.

Formål

Ifølge Herbalife årsrapport for 2008, deres ernærings klubber, og andre "beste praksis forretningsmetoder" som kommersielle klubber, vekttap utfordringer, totalt planer og velvære trenere, er ment å globalisere sine produkter og øke inntektene. Den ernæring klubbens formål er derfor å hjelpe distributører videre distribuere Herbalife produktet. Rapporten fortsetter med å si at mye av deres suksess for året kan delvis tilskrives ernæring klubber.

Dybde

Herbalife ernæring klubber er plassert rundt om i verden med over 1,9 millioner uavhengige distributører over hele verden. Ernæring klubbene oppstå i hvilken plassering en distributør velger. Noen distributører holde møter i sine hjem, mens andre skaffe kontorplass eller oppholdsrom i treningssentre. Klubbene er stor for å bygge støtte for vekttap, og etablere et fellesskap av mennesker med et felles formål. Møter omfatter prøvetaking av Herbalife produkter, som er selvfølgelig tilbys for kjøp. Distributørene oppfordres til også å utdanne gruppemedlemmer om sine potensielle muligheter som distributør.

Distributører

Mange av distributørene vet mye om ernæring og fitness og er en stor ressurs for å bidra til å oppnå dine vekttap mål. Men, hvis du har en lidenskap for å hjelpe andre oppnå optimal helse og evne til å lære, kan du bli en distributør hvis en guide (en noe senior distributør) velger å veilede deg. Distributører blir fortalt at de bør bruke ernæring klubbene som selger verktøy for Herbalife-produktene, så det er et økonomisk insentiv til å holde klubbene. Også ifølge Herbalife årsrapport for 2008, distributører tjene en prosentandel av hva deres rekruttert distributører selge.

Kostnader

Medlemmer av ernæring klubbene betale $ 40 for å delta. En del av de pengene går til Herbalifes veldedighet for å hjelpe barnas ernæringsbehov. Resten av deltakeravgiften brukes til premier for medlemmene i gruppen. Hvert møte, noen vinner en premie basert på hans vekttap fremgang. Andre kostnader til medlemmene kommer fra kjøp av Herbalife produkter. Produktene spenner fra grunnleggende ernæringsmessige rister og multivitaminer til produkter som øker stoffskiftet og gi deg en natt med fredfull søvn. Herbalife produkter er dyre; men kan distributørene kjøper dem til rabatterte priser.

I nyhetene

Flere aviser over hele landet har omtalt artikler om Herbalife ernæring klubber i sine områder. The Rutland og Stamford Mercury inneholdt en historie delvis om Caroline, en kvinne som bestemte seg for å åpne opp en Herbalife ernæring klubb etter å ha mistet mye vekt med Herbalife produkter. Hun sa: "Jeg var sykelig overvektige før jeg ble introdusert til Herbal Life produkter, og jeg begynte å gå ned i vekt med en gang. Innså jeg andre kunne gjøre det samme, og bestemte seg for å holde en gruppe i Corby Glen." Flere andre aviser har lignende historier som folk delta Herbalife ernæring klubber og bli sine egne suksesshistorier.