Digidexo.com

Low Calorie Diet Tips

Kalorifattig og svært lav-kalori diett spiser planer der det projiserte matinntak for en gitt dag faller langt under normal forventning. De er generelt anbefalt for mennesker som er sterkt overvektige, og er bare følges for en kort tid. Lav-kalori diett er ikke egnet for barn, ungdom og gravide og kan føre til alvorlige helseproblemer hvis de følges for lenge eller feil. I tillegg, de må alltid være riktig overvåkes for å unngå helserisiko.

Konsulter lege

Den mest verdifulle tips som kan utstedes når det gjelder lav-kalori diett er å oppsøke lege. Lav-kalori diett er aldri hensiktsmessig med mindre de har blitt anbefalt, formulert og overvåkes av en lege. De er ikke et verktøy for tilfeldig vekttap; heller, lav-kalori diett er for overvektige personer som trenger å gå ned i vekt raskt. En lege-foreskrevet lav-kalori diett vil vanligvis vare rundt 12 uker, sperring noen komplikasjoner. I løpet av denne tiden, er det viktig å følge alle legens ordre om ernæring, mosjon og medisinske prosedyrer. Leger har vanligvis sine pasienter kommer inn for å ta blodprøver og generell eksamener, samt veie-ins. Pasienter kan også ha å delta i atferds-og fysioterapi programmer.

Følg Plan

Lavkalori-dietter er utformet for å gi maksimal ernæring for minimal kalorier. I gjennomsnitt vil en lav-kalori diett inkluderer mange friske frukter og grønnsaker. Det kan også omfatte elementer som inneholder enkle korn, som havregryn. Mange leger vil bruke flytende kosttilskudd i stedet for mat for å sikre at pasientene får alle de næringsstoffene de trenger for å fungere. Pasienter etter en lege-foreskrevet lav-kalori diett må følge mat planen nøyaktig for å få ønsket resultat.

Håndteringen av bivirkninger

Mestring av bivirkningene kan være en av de vanskeligste aspektene ved å være på en lav-kalori diett. Pasienter på en lav-kalori diett ofte føler deg sliten, svimmel og kvalm. De kan også oppleve enten diaré eller forstoppelse. Disse symptomene forsvinner ofte etter flere uker med programmet, men legene må informeres hvis de oppstår. Legen kan være i stand til å foreskrive en medisin for å hjelpe pasienten gjennom de første ukene. Bor hydrert er også nøkkelen til varig denne dietten; pasienter bør drikke planens anbefalte mengden vann hver dag.