Digidexo.com

Sunn måte å kurere impotens

Erektil dysfunksjon er den medisinske termen for impotens. Etter herding impotens, er det viktig å utvikle en sunn livsstil for å løse det underliggende problemet i motsetning til behandling av et symptom. Ved å ta årsaken til erektil dysfunksjon, er du fremme en sunnere livsstil, lindrende impotens uten noen skadelige bivirkninger.

Livsstil

Hvis du røyker, er det viktig å slutte. Røyking øker blodtrykket og hjertefrekvensen, skade blodårer og celler i koronararteriene. Sedvanlig røyking kan også oppmuntre blodpropper og skader vitale blodårer, noe som vil hindre deg fra å holde en ereksjon.

Hvis du føler stress, angst eller depresjon, kan det være best å snakke med en terapeut. Disse forholdene kan være årsaken til impotens, og snakke med en terapeut vil ta roten av angst eller depresjon og lindre dette symptomet.

En regelmessig mosjon rutine vil bidra til å opprettholde et sunt hjerte og kroppen samt forbedre sirkulasjonen. Trening er en sunn måte å reversere erektil dysfunksjon. Akupunktur kan brukes på visse deler av kroppen din til å forbedre sirkulasjonen og korrigere ubalanser.

Naturlige urter

Et sunt hjerte er essensielt i herding erektil dysfunksjon. Impotens kan være et symptom på hjertesykdom. For å hjelpe hjertet helse, unngå kremete sauser, chips og smør til å senke kolesterolet. Også legge Omege-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Laks, tunfisk og fiskeolje kosttilskudd er alle en stor kilde til Omega-3 fettsyrer. Mandler, valnøtter, havregryn, havrekli og olivenolje er også gode måter å senke kolesterolet og hjelp helbredelse av erektil dysfunksjon.

Betennelse i kroppen kan føre til impotens. Velge mer grønnsaker, frukt og helkorn vil bidra til å redusere betennelse.

Ginkgo er en urt som hjelper blodsirkulasjonen, lindre erektil dysfunksjon, og vitamin A kan ha samme virkning.

Noen pasienter med erektil dysfunksjon lider av lave hormonnivåer Dehydroepiandrosteron (DHEA). Legen kan anbefale en DHEA supplement for å fylle opp hormon nivået.

Sink, bioflavonoider, aminosyren arginin, linfrø, vitamin C og vitamin E også er gode kosttilskudd for å lindre erektil dysfunksjon.