Digidexo.com

Japan lingzhi bivirkninger

Japan lingzhi bivirkninger


Hvis du bor mager og sunn i denne stressende verden er nesten en fulltidsjobb, så vasser gjennom tusenvis av produkter på markedet som hevder mirakuløse resultater med ingen innsats er en karriere. Kinesiske og japanske medisinske praksis er blant de eldste kjente til oss, men bare fordi noe har eksistert i lang tid betyr ikke at det fungerer. I tilfelle av Japan Lingzhi, skjønt mange av de påstander om det kan være sant.

Hva er Japan Lingzhi?

Lingzhi, også kjent som reishi, er en form av sopp Ganoderma lucidum. Det er høyt verdsatt i Asia, hvor det er referert til som "sopp av udødelighet." Det har vært brukt i kinesisk medisin i over 4000 år, noe som gjør den til en av de eldste kjente medisinske sopp.

Hva gjør den?

Studier som «The Farmakologisk Potential of Mushrooms" gjort av Ulrike Lindequist, Timo HJ Niedermeyer og Wolf-Dieter Jülich i Tyskland, og publisert i Oxford Journals i 2005, har vist at lingzhi har mange terapeutiske egenskaper, inkludert hemme svulster, støtter immun system, og senke blodtrykk, kolesterol og blodsukker nivåer. Det har vist noen positiv effekt på å forebygge leversykdom hos mus, men det er usikkert om dette vil også holde gjelder for mennesker.

Det er også blitt markedsført som et vekttap supplement, skjønt det ikke er vitenskapelig basis for å støtte dette.

Hvordan er den brukt?

Lingzhi er tynne skiver og kokes i minst to timer, og deretter konsumeres som et kjøttkraft eller te. Tørket Lingzhi er tilgjengelig, og det kan også kjøpes som ekstrakter, kapsler og piller.

Bivirkninger

Personer som er allergiske mot sopp, bør sopp eller mugg unngå lingzhi. Også tyder anekdotiske bevis for at folk som har brukt lingzhi konsekvent i mer enn tre måneder kan oppleve mageproblemer, blodig avføring, tørr hals og neseblod.

Hvor kan jeg få Japan Lingzhi?

Lingzhi kan bli funnet på naturmedisinere, på nettet og i de fleste helsekost og vitamin butikker.