Digidexo.com

Brain Cancer Symbol

Kreft i hjernen er en vanskelig å håndtere kreft: Årsaken er ikke fullstendig kjent, og behandlinger kan være komplisert, da de kan forstyrre normal hjernefunksjon, eller føre til ytterligere skader. Hjernekreft kan starte i hjernen (primær hjernekreft), eller et annet sted i kroppen og spredd seg til hjernen (sekundær hjernekreft). Pasienter, overlevende og pårørende vise sin støtte for hjernen kreftpasienter med seg eller vise hjernen kreft symboler, i farge, bånd og edelstener.

Typer av Brain Cancer

Primær kreft i hjernen kommer i mange former. Astrocytom er funnet i hjernestammen, cerebellum, hvit substans og ryggmargen. Hjernestammen glioma former i ulike deler av hjernestammen: medulla, pons og midthjernen. Choroid plexus papilloma er i ventriklene i hjernen, mens ependymom er i ventrikkelen membraner og den sentrale kanal i ryggraden. Glioblastoma multiforme, en av de dødeligste former for kreft i hjernen, begynner i gliacellene i storhjernen. Medulloblastom er funnet i den fjerde cerebral ventrikkel og cerebellum. Akustiske neuroma skjemaer på Nervus vestibulocochlearis. Lymfom er funnet på lymfocyttene begynner meningeom på hjernehinnene, og en pinealkjertelen svulst starter på pinealkjertelen. Hypofyseadenom skjemaer på overflaten cellene i hypofysen. Schwannom påvirker myelin skjede som brytes rundt axon av et nevron.

Generelt Cancer Awareness

Lavendel bånd omfatter alle former for kreft. The American Cancer Society Relay for Life bruker det.

Kreft

Mange barn er rammet av kreft i hjernen, samt av andre kreftformer. Den gull bånd er symbolet på alle barnekreft og av barn som har lidd av kreft.

Brain Cancer Ribbon

Båndet for kreft i hjernen er grå. Den grå bevissthet bånd omfatter alle former for kreft i hjernen, både primære og sekundære. Den grå bånd er også symbolet for hjerneskade, astma, allergi, diabetes og Parkinsons sykdom.

Edelstener

Noen mennesker bruker smykker for å vise sin støtte til hjernekreftpasienter og overlevende. Foruten smykker innlemme den grå bånd, har kreft i hjernen spesifikke edelstener, inkludert sølv blonder agat og hematitt, som også er grå.