Digidexo.com

Hvordan bruke Aromaterapi under graviditeten

Hvordan bruke Aromaterapi under graviditeten


Aromaterapi oljer kan brukes til å roe og slappe kroppen. Gravide kvinner opplever betydelig lettelse fra en rekke ulike symptomer ved bruk av aromaterapi. Enten du er ute etter å lindre kvalme, tretthet, fordøyelsesbesvær eller en rekke andre symptomer, kan aromaterapi være svaret. Mens de fleste aromaterapi oljer er trygt å bruke mens gravid, er det lurt å oppsøke en profesjonell aromaterapeut eller lege om spesielle oljer før bruk.

Bruksanvisning

Bruk peppermynte eller aromaterapi olje for å lindre morgenkvalme, kvalme og generell kvalme.

Prøv sitron aromaterapi olje for å lindre fordøyelsesbesvær, halsbrann og magegass.

avlaste stresset med salvie olje. Det har også vist seg å slappe av spente muskler og roe kroppen. Mange aromatherapists anbefaler å bruke denne oljen mens du er i arbeid.

Redusere angst med kamille aromaterapi olje. Denne oljen har vist seg å løse opp spenninger og oppmuntre til en rolig sinnstilstand.

bekjempe tretthet med sandeltre, lavendel eller neroli oljer. Alle har vist seg å redusere trøtthet symptomer. Du kan også prøve en blanding av grapefrukt, appelsin og lavendel oljer. Denne kombinasjon har vist seg å lindre tretthet.

Bruk lavendelolje til å slappe av og roe kroppen. Lavendel er kjent for å oppmuntre en fredelig sinnstilstand og avslappende kroppen.

Tilsett noen dråper aromaterapi olje til bad. Oljen vil fordele jevnt i badekaret og avgir en mild duft som du vil puste mens soaking i karet.

Påfør noen dråper av oljer til ditt tempel, sacrum eller magen. Rådfør deg med en aromaterapeut før påføring oljer til magen din.

Fukt en fuktig kompress med aromaterapi olje og bruke den til pannen. Dette fungerer godt med en kald klut.

Hold hetteglasset med olje under nesen og pust dypt.

Tips og advarsler

  • Hvis du foretrekker lettere aromaterapi dufter, fortynne olje i vann før du puster inn duften.
  • Konsultere legen din før du bruker aromaterapi oljer under svangerskapet.