Digidexo.com

Hvordan komme tilbake til Gym Etter en Major Accident

Hvordan komme tilbake til Gym Etter en Major Accident


Jeg er en selverklært "gym rotte" -men, jeg vet også som personlig trener og medisinsk faglig som forsøker å vende tilbake til en full treningsøkt tidsplan eller rutine etter å ha brutt et bein eller en annen sykdom-er ikke bare uklokt, men er mest sannsynlig kommer til å sette deg tilbake. Folk som jobber ute, vanligvis ønsker noe mer enn å komme tilbake til sitt arbeide praksis så snart som mulig. Det er en riktig og en feil måte å gjøre det på, men-denne artikkelen kommer til å hjelpe deg å forstå den riktige måten-slik at du kan opprettholde muskel / fitness du har og komme tilbake i swing ting, uten å forårsake deg noen mer skade.

Bruksanvisning

Bekrefte at du har skadet deg selv. Jeg en gang falt ned en trapp og brukket fire av min ribbeina og vedvarende andre skader. Selv så jeg ble tatt til sykehuset, jeg lurte på om jeg skulle være i stand til å få til gym. (En alvorlig rødt flagg for meg å ense mitt eget råd som jeg skal gi deg!).

Planlegge eventuelle nødvendige oppfølgings medisinsk avtaler når skaden har blitt diagnostisert og behandlet av en medisinsk leverandør. Du bør også spørre om dine fysiske begrensninger, og hva klinikeren har bestemt er det beste løpet av handlingen for utvinning din. Ikke anta at "ingen nyheter er gode nyheter" -Vær veldig spesifikk og opp foran om den typiske workout rutine og ditt ønske om å komme tilbake til gym.

Følg klinikeren plan for omsorg når du får medisinsk klarering. Ikke anta at du bare kan hoppe rett tilbake til der du slapp før skaden din. Dette kan faktisk føre til at du reinjuring deg selv og forverring av din tilstand.

Sjekk om din helseforsikring vil dekke et par økter med en fysioterapeut, eller leie en sertifisert personlig trener til å utvikle en arbeidsplan som er i tråd med hva din medisinske leverandøren har foreslått. En sertifisert personlig trener (PT) i stor grad kan forbedre din rehab fra en skade.

Vær tolerant av kneskaden-indusert begrensninger, uavhengig av hva planen er utarbeidet for deg. Skade begrensninger er en måte kroppen din forteller deg det er behov for å helbrede, og skyve grensene kan faktisk føre til mer skade enn godt.

Hvil hele 60 sekunder (eller mer) mellom settene. Gjør dette på klokken på veggen og ikke tiden lapse i hodet ditt. Du er allerede vekt lomme skadde kroppen, og mangel på hvile mellom settene kan føre til ytterligere skade.

Gjennomgå kostholdet ditt. Sørg for at du får nok protein, fett (ja, fett), karbohydrater og andre næringsstoffer for å bidra til å gjenoppbygge og reparere kroppen din. Igjen kan en PT eller sertifisert personlig trener være svært nyttig med denne delen av programmet.

Ta det sakte og være lett på deg selv. Husk, bør målet være gjenopprettelse av din helse og ikke fremme din skade.

Tips og advarsler

  • Hvis du øker kalori og protein inntak kan være nyttig, spesielt hvis du har mistet vekt eller muskelmasse på grunn av kneskaden.
  • Konsultere med en profesjonell fitness er en utmerket måte å forbedre helsen.
  • Ikke rush ting. Målet ditt er å komme tilbake til der du der før ulykken uten å fremme noen skade.
  • Denne artikkelen er kun informasjons puposes. Den er ikke ment å erstatte en hvilken som helst diagnose eller behandling; som bare bør utføres av en sertifisert medisinske leverandøren.