Digidexo.com

Årsakene til taushet

Årsakene til taushet


Ifølge Robert Cooper, en professor i nevrobiologi ved Universitetet i Kentucky, en stum definert som en person som ikke kan snakke. Dr. Cooper fastslår at årsakene til taushet området fra hjerneskade som et resultat av en lav Jod diett under barnets formasjonen, til hjerneskader, stoffmisbruk, slag, selektiv mutisme og forskjellige andre årsaker. I mange tilfeller kan årsakene til en persons taushet forbli ubestemt under en hel livstid.

Drug Abuse

The University of California i San Francisco (UCSF) gitt ut en Intensive Care Nursery House Personale Manuell fokus sine siste sidene i Perinatal rusmisbruk. De fastslått at om lag 11 prosent av spedbarn utsettes for alkohol og / eller illegale rusmidler før levering. Opiater, kokain, amfetamin, alkohol og tobakk er de mest misbrukte stoffene ved å forvente mødre. Disse stoffene, ifølge UCSF, kan ha alvorlige neonatal og langsiktige effekter. Taushet har blitt tilskrevet langvarig rusmisbruk som resulterte i foster hjerneskade, og i begge auditive og talevansker.

Nevrologiske lidelser

En av de vanligste årsakene til en persons taushet blir født døv. "Hearing er kritisk til utviklingen av tale og språkferdigheter, som det er gjennom å lytte til andre at barn lærer hvordan å uttale lyder og ord, hvordan du tempoet deres verbal tale, og hvordan du bruker riktig tone, pitch og tråkkfrekvens i sin tale , "ifølge talevansker. En annen fellesnevner blant personer som lider av taushet er autisme. Nevrologiske lidelser som afasi, apraksi av tale / Dyspraxia og Friedreichs ataksi, spiller også en viktig rolle i å forårsake taushet hos personer som lider av noen av disse forholdene.

Taleforstyrrelser

Selektiv mutisme er en vanlig form for taushet blant barn. "Forskere tror at de fleste selektiv mutisme er en form for sosial fobi: det vil si en angstlidelse som gjenspeiler hemmet sosiale handlinger for frykt for forlegenhet eller bekymring for at andre vil dømme dem negativt," i henhold til NYU Child Study Center. Barn som lider av seksuell, fysisk eller psykisk mishandling, sammen med barn som var ekstremt engstelig siden deres pjokk alder, ofte velge å avvike fra sine taleevner og tie. Ifølge NYU Child Study Center, de fleste barn som utvikler selektiv mutisme ikke gjennomgår traumer, men har en svært engstelig personlighet fra en tidlig alder.