Digidexo.com

Hvordan Elektriske rullestoler Get Into Free-Wheel Mode?

Hvordan Elektriske rullestoler Get Into Free-Wheel Mode?


Elektriske rullestoler kan gi stor selvstendighet for de med funksjonshemninger som hindrer dem fra å gå uavhengig av hverandre. Imidlertid kan elektriske rullestoler brekke eller batterier kan være oppbrukt. I disse tilfellene, konvertere elektriske rullestoler til friløp eller manuell modus.

Funksjon

Elektriske rullestoler kan konfigureres til å være styrt av joystick, etter sip-og-blow sensorer og ved hode-bryteren styrer. Men disse kontrollene av og til mislykkes, og deretter stolen må flyttes manuelt av en ledsager.

Betraktninger

Når en elektrisk rullestol er satt i friløp-modus, vil den enkelte bruker stolen ikke være i stand til selvstendig betjene den. Stolen må skyves bakfra, og den enkelte skal vurdere konsekvensene av å være alene og farene i tilfelle en nødsituasjon.

Funksjoner

Elektriske rullestoler har drive brytere, som ligger på baksiden av stolen nær bakhjulene. Disse er ofte gul, men vil alltid indikere "Overdrive". Ved å engasjere disse bryterne, vil du slå av motoriserte mekanismer, og hjulene vil rulle fritt når presset.

Advarsel

Stolen vil fortsatt være svært tunge, og er ikke laget for å bli brukt i denne modusen regelmessig; friløp modus er beregnet for en nødsituasjon grunnlag.