Digidexo.com

Acai Berry Fakta og fiksjon

Acai bær: er den medieoppmerksomheten rundt denne frukten basert på hype eller substans? Mens disse bærene har vokst i deler av Sør-Amerika i århundrer, sine dyder har nettopp begynt å bli delt med mange i den vestlige verden. Det er ikke overraskende at ord av deres helsemessige fordeler har spredt seg som ild i tørt gress siden mange mennesker er alltid på jakt etter den nye maten å kurere problemene som plager oss. Men som mange mirakel mat og piller som har kommet før de acai bær, det er rikelig med feilinformasjon sammenvevd med noen sannhetens kjerne.

Den nye superfood

Faktum. En deter av det som gjør en mat en supermat er mengden av antioksidanter i at maten. Den antioksidantegenskaper er målt ved Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC). På et gram av gram basis, acai bær rangeres høyere enn andre kjente supermat. For eksempel blåbær er 92, tyttebær er 94, og acai bær rangere nummer 1 med 610 per tilsvarende porsjoner. Acai bær er også feiret for sin kombinasjon av andre næringsstoffer, inkludert fiber, essensielle vitaminer og omega fettsyrer.

Nylig oppdaget

Fiction. Disse bærene har vokst i hundrevis av år i regnskogen i Brasil. De har vært en vanlig del av kostholdet for innbyggerne i Amazonas-regionen. De har nylig vokst i popularitet på grunn av visse medier og TV-personligheter som glorifiserer hjertet sunt verdi.

Spur Vekttap

Fiction. Acai bær alene ikke vil hjelpe deg å kaste en dramatisk mengde vekt. Mens noen studier har vist at inntak av acai berry juice hjelper en å holde full lenger, er det ikke universalmiddel at mange som sliter med vektproblemer vil den skal være. Det kalde, harde sannheten om vekttap er at man må spise en balansert diett og brenne mer kalorier enn han forbruker. Acai bær er ikke mer et vekttap mirakel mat enn en diett av epler eller bananer alene ville hensikt å være. Hvis målet ditt er å slippe pounds, spise acai bær sammen med mange andre frukter og grønnsaker.

Ingen bivirkninger fra Forbruk

Faktum. I sin rå bær form, acai bær produsere omtrent like skadelig for bivirkninger som man ville se med appelsiner eller noen annen frukt - som betyr minimal til ingen. Du ville bare lider syke effekter hvis du var allergisk mot acai berry eller du konsumert en overdreven mengde av dem og ble plaget av diaré som kroppen forsøkte å kvitte dem fra systemet sitt. Mens det er ingen bivirkninger fra å spise dem i sin naturlige tilstand, er det ingen garanti med hensyn til hvor sikkert det er å spise dem som en del av kosttilskudd, vekttap piller eller andre stoffer. Mange selskaper av diett hjelpemidler er ikke underlagt statlig regulering og forbrukere kan aldri være 100 prosent sikre på at acai berry piller eller juice er helt trygge.

Godkjent av FDA

Fiction. Eventuelle krav om acai bær bidrar til å fremme vekttap, bremse aldringsprosessen og bekjempe håravfall, blant andre, ikke er vitenskapelig underbygget av US Food and Drug Administration. De har ikke blitt godkjent for å behandle eller kurere sykdommer. Det er ingen kjent juridisk dose. Hvis målet er å konsumere disse bærene som et middel til å forbedre helsen din, alltid sjekke med legen din om de godkjente metoder.