Digidexo.com

Liver Detox med frukt

Liver Detox med frukt


I dag kan du se en rekke påstander om hvordan en diett bestående hovedsakelig av frukt vil hjelpe deg å miste vekt og skur inches av midjen din. Men mange av disse artiklene dessverre ikke klarer å nevne de viktigste helsemessige fordeler som frukt kan ha for kroppen. Frukt inneholder store mengder vitamin C og er rik på enzymer og lastet med antioksidanter, som alle bidrar til å holde kroppen sunn, inkludert leveren.

Frukt og leveren

Frukt er en god kilde for fiber og en naturlig måte å fjerne giftstoffer i kroppen. Med den daglige eksponering for miljømessige forurensninger og de kjemikalier i mat og vann, er det viktig å rense systemet for giftstoffer. Dr. Sandra Cabot, som spesialiserer seg på rensing leveren, sier at den beste måten å bli kvitt giftstoffer i kroppen er ved leveren avrusning. En ren lever er avgjørende i å gjenopprette friske celler og regenerere kroppen. Dr. Cabot fastslår at gode kostvaner forbedre funksjonen av leveren og kan gjøre det mulig å oppnå helsemessige fordeler.

Flere frukt kan dra leveren ved å bidra til å bygge nye blodceller og eliminere kroppen av bakterier og skadelig avfall. Kostholdet bør bestå av økologisk frukt og rikelig med filtrert vann. Ved å drikke 67 gram av væske om dagen, sier Dr. Cabot, kan du redusere symptomer på giftige overbelastning.

Granatepler er en utmerket antioksidant, og det har vist seg å senke LDL kolesterol som kan tette leveren. Granatepler øker blodstrømmen hjelpe leveren fungerer bedre, for det er omtrent tre halvlitere med blod som strømmer gjennom leveren hvert minutt.

Antioksidanter

Antioksidanter kan hjelpe i å fjerne giftstoffer i leveren. God antioksidant frukt kilder er acai bær, bjørnebær, granatepler, blåbær, tyttebær, grapefrukt, druer, appelsiner, papaya og kirsebær, spesielt sorte kirsebær.

Fiber

Fiber absorberer overflødig galle og forbedrer sunne bakterier for å hjelpe kampen mot uønskede bakterier i leveren. Frukter som har mye fiber er bananer, dadler, fiken, kiwi, epler, sitron, appelsiner, fersken og pærer.

Kalium

Kalium bidrar balanse syre og alkaliske system og overfører elektriske signaler til cellene, noe som er avgjørende for en frisk lever. God frukt kilder er bananer, dadler, avokado, tørkede aprikoser, tørkede epler, tørket fiken, loquats, mango, nektariner, Banan banan, rosiner, vannmelon, tørkede fersken og tørket pærer.

Vitamin A

Ifølge National Institute of Health, vitamin A hjelper med celledeling og cellevekst, og bekjemper infeksjoner og bakterier ved å hjelpe kroppen i å gjøre hvite blodlegemer. Frukter med som inneholder vitamin A er mango, meloner, fersken, papaya, aprikos, boysenberries, japansk persimmons, tørkede svisker og vannmelon.

Vitamin C

Vitamin C hjelper i absorpsjon av jern og opprettholder blodårer og bindevev, sier National Institute of Health. Du kan finne vitamin C i casaba meloner, grapefrukt, kiwi, sitron, lime, appelsiner, Honeydew meloner, mango, strømninger, og spesielt acerola kirsebær.

Enzymer

The National Institute of Health sier at enzymer hjelpe konvertere stivelse, sukker og proteiner til stoffer kroppen kan bruke. Frukt som inneholder enzymer er mango, bananer, papaya, avokado, kiwi og ananas.

Kalsium

Ifølge National Institute of Health, alle celler trenger kalsium til arbeid. Kalsium hjelper nerver sende signaler og forhindrer blodpropp. God frukt kilder til kalsium er appelsiner, tørket fiken, rabarbra, loganbær og svisker.