Digidexo.com

Ernæring tips for Barn

Ifølge Institute of Medicine, er ca 6 millioner barn eldre enn 6 år klassifisert som overvektige. Riktig ernæring er svært viktig for barn, spesielt i de tidlige stadier av livet. Det er foreldrenes jobb å sette et eksempel for riktig matvaner. Hvis foreldrene ikke innpode riktig ernæringsmessige verdier i sine barn, så barna kan ha vektproblemer senere i livet.

Bor hydrert

Staying hydratiserte er spesielt viktig for barn som deltar i idrett. Før en atletisk hendelse eller praksis, bør et barn forbruker en halv liter vann. Dette vil bidra til å hindre fuktighet under deltakelse i sportslige aktiviteter. Det er også en god idé å tjene vann i stedet for sukkerholdig brus og fruktdrikker med måltider. Sukkerholdige drikker kan føre til rask dehydrering og også bidra til vektøkning.

Unngå Mettet fett

Barn bør ha en diett som er svært lav i mettet fett. Ifølge American Heart Association, bør bare 7 prosent av totale daglige kaloriene kommer fra mettet fett. De fleste barn elsker å spise på fast-food restauranter, men fast-food er faktisk en av de verste tingene som et barn kan spise. For eksempel har en McChicken sandwich fra McDonalds 16g mettet fett og en Double Whopper fra Burger King har 19g mettet fett.

Multivitaminer

Ifølge Harvard School of Public Health, tar et daglig multivitamin er en fin måte å garantere at du får din anbefalte mengden vitaminer. Noen vitaminer er designet spesielt for barn. De fleste stoff butikker har én måneds tilførsel av vitaminer for barn som du kan kjøpe for mindre enn $ 20 eller 30 dollar. Mange foreldre har en vanskelig tid å få sine barn til å ta en multivitamin fordi deres barn ikke liker å ta piller. Hvis barnet ditt ikke liker å ta piller, så kan du kjøpe gummy multivitaminer. En av de mest populære merkene av gummy multivitaminer er Flintstone Gummy vitaminer. Barna virkelig ikke kan fortelle forskjellen mellom vanlige gummy godteri og vitamin gummies.

Sunne alternativer

De fleste barn elsker å ha sukkerholdig godteri barer som Butterfinger eller Snickers. Hvis du ikke kommer til å kjøpe disse usunne snacks for barnet ditt, så er det viktig for deg å gi et alternativ. Frukt kan være et flott alternativ til sukkerholdig snacks. En sunn snack Ideen er å kutte opp et eple og serverer den med litt honning til barnet ditt. Frukt gjør alltid et flott alternativ til godteri og mange barn liker frukt mer.