Digidexo.com

Symptomer på høye blodsukkeret

Høye blodsukkeret kan oppstå hvis du har udiagnostisert diabetes eller hvis din diabetes er ukontrollert. Selv om høye blodsukkeret kan måles ved å teste blodet ditt med en glukosemåler, tidlige symptomer som økt appetitt og visjon endringer, samt sistnevnte symptomer som mentale endringer og generell svakhet er indikasjoner på høy glukose, som krever rask medisinsk behandling for å unngå potensielt livstruende komplikasjoner. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic om symptomer på høye blodsukkeret.

Sult og tørst

Økt tørste og sult som vedvarer selv etter at du spiser drikke mye vann er et tidlig symptom på høye blodsukkeret.

Urinering

Hyppig vannlating er et tidlig symptom på høye blodsukkeret som er forårsaket av kroppen din prøver å kvitte seg med overflødig sukker.

Blurred Vision

Tåkesyn er et symptom på høye blodsukkeret som kan forårsake skade på øynene hvis den forblir ubehandlet.

Kvalme

Vedvarende høye glukosenivåer kan forårsake kvalme og oppkast og kan føre til vekttap og dehydrering, som krever medisinsk behandling.

Svakhet

Fysisk svakhet i musklene og en generell følelse av tretthet er sistnevnte symptomer på høye blodsukkeret.

Forvirring

Høye blodsukkernivåer kan forårsake psykiske symptomer som forvirring og desorientering - medisinsk nødhjelp som krever rask medisinsk behandling.

Bevisstløshet

Ekstremt høye blodsukkeret (over 250mg / dl) eller høye blodsukkeret som vedvarer i mer enn 24 timer kan føre til tap av bevissthet, som er en livstruende nødsituasjon.