Digidexo.com

Olive Oil til Hjelp Stretch Marks

Olivenolje har vært brukt alene eller i hudpleieprodukter på grunn av sin mykgjørende egenskaper. Men det er en effektiv behandling for strekkmerker? Det ser ut til at olivenolje kan ha en legitim rolle i krigen mot minske unattractiveness av strekkmerker. Men det er ikke en mirakelkur.

Skin Care Fordeler

Har lenge vært brukt olivenolje til å behandle en rekke hudsykdommer. Det kan brukes på hvilken som helst del av kroppen som en hud fuktighetskrem. Olivenolje har vært spioneringen som en effektiv nattkrem når blandet med eddik og vann. Nedtoningen og utjevning effekter av olivenolje kan redusere tegn på aldring, inkludert fine linjer og rynker. På grunn av sin milde, utjevning egenskaper, er olivenolje også gunstig behandling for å minimere effekten av strekkmerker. Olivenolje kan ikke gjøre strekkmerkene forsvinner, men det kan bidra til å gjøre sitt utseende mindre skjemmende.

Stretch Mark Formation

Strekkmerker er produsert av hormonelle ubalanser som forårsaker fortynning av huden, noe som gjør den sårbar for å rive når strukket. Resultatet er synlig lineær arrdannelse.

Ingedients i Stretch Mark Kremer

Olivenolje er en av flere ingredienser i noen strekke merke kremer. De fleste av disse kremene inkluderer en rekke andre oljer og vitaminer, blant annet vitamin E, B, A, K1, Emu Oil, Aloe Vera Gel, Kollagen, glykolsyre, vitamin A, Koenzym Q10, Grape Seed Extract og vitamin B.

Minimering sretch Marks

Olivenolje og andre naturlige behandlinger som for eksempel vitamin E sannsynligvis ikke vil gjøre eksisterende strekkmerker forsvinne helt, men de kan arbeide for å myke opp sitt utseende. Olivenolje kan være et bedre forebyggende middel enn en kur for eksisterende strekkmerker. Olivenolje kan fremme elastisiteten i huden, og reduserer dermed sannsynligheten for strekkmerker.

Styrking Olive Oil Fordeler

Det er noen skritt du kan ta for å forbedre resultatet av olivenolje behandling for å minimere forekomsten av strekkmerker. Sørg for å drikke enorme mengder med vann, fordi riktig fuktighet vil holde huden myk og smidig, noe som gjør eksisterende merker mindre bemerkelsesverdig. Tilstrekkelig hydrering vil også gjøre dannelsen av strekkmerker mindre sannsynlig i første omgang. Hold et øye med kostholdet ditt. Spis rikelig med matvarer rike på sink og vitamin C og A. Det vil stimulere hudens helse. Aksje opp på fisk og nøtter, samt sitrusfrukter og melk.