Digidexo.com

Den beste naturlige måten å bekjempe søvnighet

Den beste naturlige måten å bekjempe søvnighet


Søvnighet og trøtt hele dagen kan sette en demper på produktiviteten nivå. Døsighet kan senke tempoet på jobb, avbryte søvnsyklus og gjøre det utrygt for deg å kjøre. Å gjøre noen enkle endringer i livsstil kan hjelpe deg å bekjempe søvnighet på dagtid, men hvis du opplever kontinuerlig trøtthet, snakk med din helse-omsorg leverandøren om dine bekymringer.

Bruksanvisning

Fighting Sleepiness

•  Regulere din normale sove planen. Hvis du jobber mandag til fredag ​​på dagtid, gjøre deg gå til sengs på samme tid hver kveld og stå opp på samme tid hver morgen. Ikke beveger seg vekk fra tidsplanen søvn i helgene. Bor ute sent på fredag ​​og lørdag kveld kan gjøre det vanskeligere for deg å få til sengs før arbeid på søndag kveld.

Ta en lur. En ettermiddagen snooze hjelper kroppen din å slappe av og gir deg følelsen forynget. Unngå en lang søvn session fordi det kan forstyrre din sove om natten. Åpne et vindu, sette på avslappende musikk og sette alarmen i 30 minutter. Dette er akkurat nok tid til å tillate deg å tømme tankene og kurere noen av søvnighet på dagtid.

Bo godt hydrert hele dagen ved å drikke rikelig med vann. Dehydrering fører deg til å føle seg svak og får kroppen til å fungere mindre effektivt, melder Better Health Channel. Du kan bli dehydrert etter en lang natts søvn. Reaching for et glass vann første om morgenen kan hjelpe rehydrere kroppen din slik at du føler deg mindre trøtt noen timer inn i skift.

Endre matvaner. Spis noe til frokost hver morgen, selv om det er så enkelt som et eple og et stykke hel-hvete toast. Kroppen bryter ned karbohydrater til glukose, som er hovedkilden til energi for alle celler. Uten tilstrekkelig drivstoff første tingen i morgen, øker du sjansene for å bli trøtt i løpet av dagen. Fyll din diett med mye hele korn matvarer, frukt og grønnsaker, i stedet for godbiter fra automaten. En diett høy i fett og sukker kan gi deg et plutselig utbrudd av energi, men kan la deg følelsen drenert kort tid etter.

Gå utenfor. Å få litt frisk luft og å utsette deg selv for sollys bidrar til å lindre den ettermiddagen søvnig følelse, særlig hvis kontoret har en begrenset mengde av vinduer. Sterkt lys holder deg våken og på vakt, slik at du er mer sannsynlig å sove bedre gjennom hele natten, sier National Highway Traffic Safety Administration.