Digidexo.com

Hvordan Spør en Pinlig spørsmål til My Doctor

Hvordan Spør en Pinlig spørsmål til My Doctor


Et legekontor kan være en svært skremmende sted, men det kan være enda mer så hvis du har et pinlig spørsmål som du vet du kommer til å spørre. Du må være i stand til å kommunisere det til legen din, selv om det er vanskelig for deg. Det tar motet; bare husk, de fleste leger har hørt alt før.

Bruksanvisning

•  Skriv ned ditt spørsmål og eventuelle andre som er knyttet til det på forhånd slik at de er klare for deg å spørre legen. Å ha en forberedt liste vil gjøre det lettere å spørre hva som må bli spurt når den tid kommer.

Still spørsmålet mens legen er fortsatt sitter ned med diagrammet åpen. Ikke vente til legen åpner døren for å forlate. Han vil være ute av stand til å gi en fullstendig svar hvis avtalen er egentlig over.

Vær ærlig med legen og svare på alle spørsmålene hans sannferdig. Hvis pinlig spørsmålet gjelder noe fysisk som plager deg, ikke skjule symptomer fra ham eller prøve å minimere dem. Fortell ham om alle medisiner, medisiner og kosttilskudd du tar. Han trenger å vite alle relevante fakta slik at han kan svare på spørsmålet ditt.

Be legen om å fullt ut forklare svaret på spørsmålet ditt uten å dekke over din frykt og bekymringer, fordi han vet hvor vanskelig diskusjonen er for deg. På slutten din, ikke hastverk samtalen sammen fordi du ønsker å få det overstått. Ta deg tid til å absorbere informasjon gitt av legen din. Hvis svaret på spørsmålet ditt resulterer i lege forskrivning medisiner eller annen behandling, følge alle hans instruksjoner nøye.