Digidexo.com

Hva er årsaken til Rap & raping?

Hva er årsaken til Rap & raping?


Raping, også referert til som oppstøt eller raping, er det lov å slippe gass fra fordøyelseskanalen ut gjennom munnen, ofte med en lyd, og noen ganger en lukt. Denne loven er knyttet til lindrende abdominal ubehag etter utgivelsen av luft eller gass.

Prosessen med raping

Raping faktisk er en komplisert prosess som krever koordinering inne i kroppen. Strupehodet frivillig reiser, avslappende øvre esophageal sphincter, slik at for enkel luftpassasjen fra spiserøret til halsen; Dette unngår mat eller væske reise til lungene mens den nedre esophageal sphincter åpnes, slik at luft kan passere fra magen til spiserøret. I løpet av denne prosessen, synker mellomgulvet, avtagende trykk for brystet, noe som øker abdominal trykk og fremme luftstrømmen fra magesekken til spiserøret.

Typer Raping

Den vanligste typen av raping, eller raping, er strømmen av luft fra magen gjennom munnen. Det er en annen type raping som er uvanlig. Noen individer er aerophagic og svelge store mengder luft uten å vite det. Noen ganger når disse individene oppstøt, luften ikke bare strømmer ut fra magen, men også inn gjennom munnen og tilbake til magen, forårsaker en annen oppstøt. Dette inn og ut luftstrømmen gjør at enkelte individer å oppstøt på vilje, selv med lite eller ingen luft samles i magen.

Årsaker til Raping

Vanlige årsaker til raping svelger luft, gulping drikke og mat raskt og drikke kullsyreholdige drikker, men det er andre grunner til en person kan oppstøt. Noen mennesker oppstøt rent ved vane, og noen mennesker oppstøt når de opplever noen form for ubehag i magen, uansett årsak. Andre mer alvorlige årsaker til raping er magekreft, kjemisk forgiftning, en hiatal brokk, nattlig halsbrann, magesår og refluksøsofagitt.

Hvordan unngå raping

For å unngå raping, holde seg borte fra brus, kullsyreholdig mat som pisket krem, øl, drikke gjennom sugerør, ekstremt varm drikke, laktoseholdige produkter, overdreven svelging og mettet fett. Andre forholdsregler inkluderer å spise sakte og med en lukket munn og holde seg til en lav-fett, høyt fiber diett.