Digidexo.com

Hvordan bruke laser terapi for Carpal Tunnel Syndrome

Hvordan bruke laser terapi for Carpal Tunnel Syndrome


Laserterapi er en ny behandling for carpal tunnel syndrom. Prosedyren innebærer bruk av visse lys for å stimulere vev, blodstrøm og utgivelsen av naturlige kjemikalier for å behandle sykdom. Du må være forsiktig når du bruker laser terapi for carpal tunnel syndrom fordi det kan være dyrt og vanskelig å finne noen kvalifiserte til å gi deg behandling. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker laser terapi for carpal tunnel syndrom.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om hun vet noen sykehus eller praksis i området som bruker laser terapi for carpal tunnel syndrom. Du må kanskje finne noen til å gi deg denne prosedyren selv. Det er ofte referert til som kaldt laserbehandling eller laserlys terapi.

Overbevise din helseforsikring til å betale for noen av laser terapi for carpal tunnel syndrom. Du ønsker kanskje et brev med støtte fra legen din sier at andre ikke-invasive behandlinger har vært mislykket. Kostnaden for laserterapi kan noen ganger være sammenlignbar med kirurgi.

Bruk vernebriller når du går inn for en laser terapi økt. Selv om laser er fokusert på håndleddet og relativt harmløse, offentlige forskrifter krever pasienter å beskytte øynene under behandling. Legen din bør gi deg denne beskyttelsen og forklare hvordan du bruker den.

Len deg tilbake og slappe av mens legen bruker laser terapi for carpal tunnel syndrom. Lyset kan trenge gjennom to inches av kroppen din, så nå median nerve bør ikke være et problem. Prøv å holde deg i hånden så stille som mulig for å gjøre økten kortere.

Få flere økter med laser terapi for å sikre at carpal tunnel settes under kontroll. Noen pasienter kan føle resultater etter bare én eller to økter, men det kan ta noen uker med behandling for noen. Laserterapi skal være effektiv ved behandling av carpal tunnel syndrom en gang dersom symptomene kommer tilbake.

Hint

  • Du skal ikke føle noe ubehag under en laser terapi økt.
  • Laserlys skal bare stimulere og hastighet metabolske reaksjoner i håndleddet for å bidra til å helbrede carpal tunnel syndrom, og sjansen for vevsskade er svært liten.
  • Det er et par håndholdte lasere som du kan kjøpe for å behandle milde carpal tunnel smerter hjemme, selv om de er veldig dyre.
  • Du må kanskje budsjett for reiseutgifter som en del av laser behandling fordi det er kun noen få utøvere i landet.